Ittala

Min söta snälla mamma berättade för mig att hon har ljusstakar hos mormor som jag kan få, de är från Ittala och dom fick hon i present eller hur det nu var när hon var liten liten.

Ittala från 70-talet är inget vi tackar nej till :)


Köksmöbler!



Min kära pojkvän hittade sååå coola köksmöbler på Ikea riktigt jäkla retro som passar oss hur bra som helst, dom ska vi haaa.

Vi ska också försöka flörta med våra mormödrar om äldre vaser och möbler för att få den känslan i lägenheten, vi gillar båda 60-70tal och lite lantlig mix med gamla plåtburkar till förvaring osv.



Vad tycks?


Äntligen flyttar vi :)



Mycket händer och kommer att hända verkar det som!!
Vi kan ju börja med det som jag e orolig och livrädd inför och det e ju operationen i morgon, icke kul.
Jag kan inte sluta tänka på att jag faktiskt kommer att bli nedsövd och detta blir första gången för mig, scary.

MEN jag har något riktigt positivt att se fram emot nu, och det är att jag och min kille ska flytta ihop :D.
Vi har sökt massor med lägenheter men allt vi hade möjlighet till var väldigt centralt- typ tensta, fittja eller vällingby kanske?
Neee tack har vi sagt och jag började tappa lusten och trodde aldrig att vi skulle hitta någon.. Som tur är så har jag en underbar syster som frågade mig om vi ville bo i en 2,5:a väldigt nära till stan i andrahand, vi sa ja på en gång och allt e klart så vi flyttar i oktober. Men det roliga är att igår så ringer min killes syster och säger att hon har en vän som också ska hyra ut sin lägenhet vid St:eriksplan-- Shit.
Snacka om beslutsångest och funderingar fram och tillbaka, men vi tar 2,5:an ändå. Den har både balkong och är mycket större plus 2000 kr billigare i månaden :).


Rockabilly!

På torsd e jag bjuden på en "tillställning" med Rockabilly tema. Jag har inte så bra koll på just Rockabilly och hela stilen men det ska bli sjukt kul och jag ska försöka hitta något i den stilen haha.
Så just nu ere ett jäkla massa googlande för att se om jag kan fixa ihop något som jag redan har i garderoben ( e något pank liksom).

Kanske kör på den lite mer diskreta stilen och inte kör stenhårt på rullat hår, duk knuten runt huvudet och hela körsbärs/prickig klänning.


Maybe something like this?



Hatar mitt jobb..

Nu har jag ledsnat fullständigt..
Man blir så fruktansvärt dåligt behandlad på jobbet och jag har nog aldrig känt mig så dålig och låååångt nere någonsin.

Fick gå tidigare idag pg a av att jag svimmade mitt i butiken bland alla kunder. Chefen verkade mest besvärad och undrade i princip om jag inte kunde fortsätta jobba.
Där sitter jag och skakar som ett litet löv och tårarna bara rinner, JO VISST KAN JAG JOBBA..

Slutar med att några ansvariga på mitt jobb råder mig att åka hem och gå till läkaren för att bli sjukskriven ett tag- tydligen så har jag gått in i väggen?? Now whatta fuuuuck is that?

Ne men jag medger att jag har vart ostabil och inte mått så bra på sista tiden så läkaren i morgon och hoppas sen på att få vara hemma veckan ut.
Så fort jag fixat ett annat jobb så drar jag från dårhuset, Hitler all over again fan.

Beslutsångest!!

Shiiiit, jag vet verkligen inte vad jag ska göra... Vill så gäärna ha dessa skor från Acne, men är 3000 värt det då? Finns ju stört mycket annat jag måste ha råd med denna månad och så råkar jag se dom i en tidning.. SUCK

Jag ska t om ringa lönekontoret för att se hur mycket lön jag kommer få hahaha.. Kanske har jag råd!


Hälsodag

Har verkligen legat på latsidan ett tag nu och känner att jag behöver äta ordentligt igen och motionera.
Så i morse gick jag upp vid åtta, käkade en frukost på lättyoghurt och musli, två knäckebröd med kalkon och ett glas mjölk. Efter det drog jag ut på en promenad/jogging i 1tim och 30 min, det var riktigt skönt. Jag önskar att jag orkade promenera eller jogga varje dag men jag har börjat tappa suget igen och tycker inte att det e kul längre, men sådant brukar ju pendla i perioder (I hope)...

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen åka iväg till Madde, utan någon present :(, får säga att det kommer lite senare haha, typ exakt den 25:e.

Och sist men absolut det mest efterlängtade så ska jag träffa N ikväll ikväll, saknar dig love.


Snåla jäkel..

I morgon börjar min dag ganska tidigt, det blir upp och träna vid 09.00-11.00. Sedan ska jag faktiskt åka till kära gamla Tyresö där man e uppvuxen för att hälsa på en vän.
Hon mumlade något om att baka, så det kanske är vad vi sysselsätter oss med.
Mitt problem är att jag e typ pank och hon har nyligen flyttat hemifrån, så jag känner att jag borde ta med något, men vad? Vad köper man när man e asfattig men som faktiskt inte bara e skit?
Kanske en fin temugg från Indiska? Hon dricker mycket te :S ... Ne ush, sådant här e aldrig roligt när det inte klirrar skönt i kassan. 

 

Den här kanske?

It´s always about money..

varför varför varför, ja varför ska det finns så sjuukt mycket snyggt nu när jag e helt pank.. Det har gått två veckor av denna månad och jag e redan pank. Det är faktiskt ständigt ett problem i min vardag, jag e alltid fattig!

Jag vet faktiskt inte hur det går till, jag upplever inte att jag har sååå mycket utgifter och jag shoppar inte särskilt mycket heller.. Ända sedan oktober förra året (snart ett år alltså) har jag inte gått ut och verkligen "shoppat" utan att tänka på minsta lilla krona. Känner att jag vill leva lite men också ha möjlighet till att spara.

Ska bli skönt när resan till Aruba äntligen blir av så att jag inte behöver spara flera tusenlappar i månaden längre.
Fast jag behöver egentligen inte betala så jäättemycket inför resan, det e mest jag som har bestämt att jag ska köpa en märkesväska där. Kommer nog att tacka mig själv då när jag äntligen står där i butiken och köper en snygg svindyr väska :D.

Tänk på resan, tänk på väskan.. Tänk på resan, tänk på väskan!!

Kanske blir det en sådan här väska? Kanske kanske!!


Ledig idag

Idag e jag ledig vilket e hur nice som helst, behöver verkligen vila upp mig i några dagar.

Mina planer är att träffa frida för att ta en fika och sen åka hem till mamma för att ta en lååång promenad med min syster, vi har massor att prata om ( killproblem för henne).

Men just nu ska jag iväg och ta en blodprov,, har tydligen dåliga blodvärden (scary)...


Aruba, Here I come!!


     
  
 

Nu är det bara att börja räkna ner, åker till Aruba om exakt två månader och en vecka ;).. När resan bokades kändes det knappt som att det skulle ske, att tiden skulle gå extremt sakta, men nu har dom sex månaderna nästan gått och jag fylls med lyckorus haha.

Jag ser detta som en riktig hälsoresa där jag får ta hand om mig själv och verkligen vila upp mig i en månad, vilket verkligen behövs.
Det e jag, mamma, mammas man, mormor, och mina yngre systrar.
Som tur är e en av systrarna 18 år så det blir nog lite party iaf.

Vi har iaf hyrt ett jäättefint hus med tillhörande pool och bara gångavstånd till en vacker strand. 
Jag var på på Aruba för tre år sedan och det var kärlek vid första ögonkastet så att få åka tillbaka e rena drömmen.

Söta smycken

Var inne på kyssjohanna.se och letade efter lite inspiration till smycken och hittade maaassor som jag ska köpa när lönen kommer :)





Halsband från House of Harlow och armband från disney couture.

RSS 2.0