It hurts like Heeeell

Igår var jag ute med Margarita, men inte fan kom vi ihåg att ta ett enda kort :S, så dåliga haha.
Men snygga var vi och vi dansade loss hela kvällen på Hells. Ett stort problem var dock att jag hade ett par oanvända skor på mig, vid slutet av kvällen var det så illa att jag knappt kunde gå.. Har fortfarande ont idag.
Kom hem typ halv sju på morgonen efter att ha mött upp pojkvännen och käkat lite på max (sååå gott att fyllekäka).

Idag har jag bara varit bakis och ska käka lite naturgodis nu. Har köpt lite snygga kläder och skor från Zara som jag visar i morgon.

Im out


Idag ska jag träffa min "andra kärlek" iaf enligt pojkvännen, min söta Margarita :). Behöver bli glad efter några icke så roande besked igår morse. Får se om jag orkar ta mig in till stan sen och köpa skor som jag verkligen behöver (mina läcker ju in).

Help me get my feet back on the ground


Det här köpte jag igår, älskar verkligen det mingröna nagellacket, det kommer att vara sååå snyggt till våren. Men det kommer invigas nu i helgen, behöver lite färg när det e så mycket snö och grått ute :D.

 


Home again


Nu är jag hemma igen efter en liten dejt med Margarita på stan. Köpte bara två nagellack och ett läppglans idag men hittade lite snygga grejer som jag tänkte köpa i morgon ist :D. Glömde min kamera igår hos mamma och känner mig helt naken utan den :(.
Ikväll ska jag, syster och våra pojkvänner på middag hos pappa, vuxenpoääääng. Ne, nu tänkte jag vara lite pensionär och ta en powernap.

Picture of the day


Uppe med fucking tuppen


Idag är jag verkligen uppe med tuppen och sitter just nu och kollar på hockey på pojkvännen. Ska iväg till läkaren nu på morgonen. Efter det ska jag träffa Margarita och gå runt lite på stan, men nu måste jag skynda mig :D.

AnOther | Spring


"Gothic Pinup"








fashiongonerogue.com

Silver


Jag är lite sugen på dessa tights i silver, snyggt till rätt oufit tror jag :)!


modekungen.se

Picture of the day

Källa:fashionising.com


Cut it


Wohoo, fick en klipptid hos min kompis i morgon kl 19 :D. Behöver verkligen få bort de slitna topparna och fräscha till det med en snygg färg. Har försökt få mitt hår i en ljusare brun nyans men det har alltid slutat med fula slingor eller morotsfärgad ton, inte vackert. Får nog inse att jag har för tjockt mörkt hår för att det ska bli snyggt och jämnt med ljusare färg. Kommer nog försöka någon mer gång, när jag har glömt bort hur omöjligt det är.. Min dröm är att ha ljusare hår ;).

Dance Dance Dance


Hittade dessa fantastiska bilder som är tagna för Italienska Amica. Poserna har inspirerat av dans och resultatet tycker jag blev vackert som tusan.







      Källa:fashionising.com



Sonya Rykiel for HM


Nej nej och åter nej. Var inne på HM och kastade en blick åt Sonya Rykiels kläder. Såg inget fint alls. Det kändes billigt och som att det var menat för barnavdelningen. Kändes lite för spralligt och "clownigt" för min del. Och alla stora strass stenar på allt, nje det kändes inte som något jag vill ha på mig i vår.

Snyggt i butik


Åh vad jag hittade fina kläder när jag strosade runt på Åhléns idag. Tyvärr så ligger priserna liite över min budget just nu, men dessa var mina favoriter :). Var inne på Gina tricot också och självklart hittade jag en snygg tröja där med, dock i min prisklass haha.








Blev ju heeelt förälskad i den här blusen och västen, båda från Dagmar.





Carin Wester, så söt färg.



Denna kommer från gina tricot :D, snygg va?

Dagens outfit!


Idag är jag like färgstark som alltid ;).





Kofta Zara
Linne Monki
Halsband Ur och Penn (på rea)
Skärp Hm
Jeans Cheap Monday

When the sun goes down I feel the light betray me


Nu är jag inne på min sista vecka som sjukskriven och har varit det i fem veckor nu. Tiden har gått otroligt fort men känner att det ska bli skönt att börja jobba igen.

Idag ska jag ta en promenad till liljeholmen (runt årstaviken), tänkte passa på nu när det är sol ute. Ska möta Margarita efter att hon slutat jobbet för att ta en snabb fika :). Funderar sen på att ta mig till sturegallerian för att köpa lite pärlor på pärlshopen, det var länge sen jag gjorde smycken men har några idéer nu.

Pojkvännen smsade att det var svinkallt ute så det blir till att klä sig riktigt varmt.

Can´t get enough


Kollade lite på nelly.com och hittade dessa två, funderar på att klicka hem dom! Fina?








Kaos


Ursäkta att jag är tjatig men när ska det sluta snöa? Vill inte ha mer vinter, och speciellt inte sådant väder som har varit i helgen, katastrooof. Utgången igår blev inte så lyckad, jag kom en bit på vägen men pga vissa omständigheter fick jag vända hem och pojkvännen fick åka skynda hem och ta en taxi (evigt tacksam för det).
Hade ju gjort mig så fiiin och ansträngt mig lite extra. Får ta igen det nästa helg och inviga den outfiten då haha.

Idag har jag och pojkvännen varit hos min mor och käkat massor med god mat och choklad semlor (sjukt gott). Jobbigt att ha en morsa som är utbildad kok...

Nu ska jag spendera kvällen framför tvn och äta lite godis :D.

STORM


Klockan är bara 18.00 men jag har redan börjat att göra mig i ordning för kvällen :D. Älskar att ta lång tid på mig och fixa mig i flera timmar, no stress. Margarita kommer runt 21.00 och sen drar vi nog till Hells senare under natten. Men som sagt så är ju inte party suget helt i topp när det är storm ute, suck!

Dröm-outfit just nu!!


Detta skulle jag mer än gärna ha på mig i sommar :D.




Skor Topshop, Skjorta Modekungen.se, Klänning Acne, Halsband forever21.com, väska forever21.com.

I like that feeling


Nu ska jag hoppa ner i våran stoora säng som har nytvättade sängkläder, finns det någon bättre känsla?
I morgon är det utgång med Margarita som gäller men jag kan inte direkt säga att jag känner mig taggad när jag kollar ut genom fönstret (STORM). Snön virvlar helt hysteriskt ute och vad jag förstår så kommer det att fortsätta så i morgon med. Poängen med att fixa håret är då vad? Funderar på ett paraply, men det kanske blåser upp och förstör hår och make up ändå. Får tänka till och hitta en bra lösning för ut ska vi :D.

God natt där ute i stormen!

Flower Prints




Klocka Urban outfitters, tubklänning HM, lång klänning, Mathew Williamson, tights Lindex, "harembyxa" Monki, ring Asos, clutch Asos, kjol HM, t-shirt Monki

Snyggt i butik


Var ju och fikade med syrran inne i stan idag och passade då på att kika lite i butiker.
Hittade dessa tre tröjor på HM. Älskar creme färgade plagg.







Dagens outfit


Det blir riktigt enkelt och bekvämt idag :).




Crazy girl




Den här knäppa bruden ska jag träffa idag (jag är en stoolt storasyster).


This is me, vi dricker lite vin på en strand i Karibieeen.

Sunshine for you


Thank god it´s friday! Äntligen är helgen här och folk är snart lediga. Att vara sjukskriven och sitta hemma själv om dagarna är inte så kul. Jag ska strax göra mig i ordning för en dejt med lillasyster, det blir en fika och kika lite på stan. Hon är verkligen en liten mini- version av mig och en solstråle i mitt liv just nu. Sen händer det nog inte så mycket mer idag, ska tvätta hela kvällen och sova gott inför utgången i morgon :).

Nu måste jag skynda mig på och göra mig i ordning.

Time for bed maybe?


 Har sett att jag har fått fler kommentarer och väldigt positiva, I like a LOT.

Borde lägga mig men är inte alls trött. Är inne på forever21.com och hittar en massa fina halsband till rimliga priser som jag är sugen på att klicka hem, får se vilka jag väljer isf :D.


Nytt i garderoben


Var ju på söder igår och kollade runt lite och hittade faktiskt en söt tröja från Lindex (det har bloggats om den en del) och ett helt okej par skor från Din sko på rea faktiskt. Dom är inte riktigt min påse chips men dom duger till att dansa loss i och ta mig runt i snön på helgnätterna ;). Har resonerat så att jag inte vill förstöra mina snygga skor i garderoben så jag kör med några billigare varianter nu och sparar dom andra till våren, (har man tänkt till eller har man tänkt till).

Tröjan tänkte jag ha med en kjol som är lite högre i midjan så att man inte ser aldeles för mycket, då skymtar man bara lite hud och ser kjolens mönster under mest.. Snackar lager.





Vad tycker ni om mina inköp? Är skorna godkända för att snurra runt i på partykvällarna?

Looking forward do another saturday with you babe


Nu är det torsd och jag e sååå taggad för en utekväll med dig på lörd :D. Dansa hela natten lååång, det är vi bra på!




Picture of the day




Källa:fashiongonerouge.com


keep on walking


Ännu en morgon med snö.. Jag ska snart röra mig till "läkaren" och hade tänkt ta en promenix dit men vet ej om jag har någon lust nu när det snöar, e så sjukt jobbigt att få det i ögonen hela tiden. Har inte promenerat alls den här veckan, ångest! Men tanken är att jag fr om nästa vecka ska börja jogga två ggr i veckan. Får se hur det går haha. Tanken har hela tiden varit att börja träna men jag tänkte försöka mig på att jogga ist.

Ska förbi Skanstull sen och kolla på over knee- strumpor och strumpbyxor, kanske hittar lite annat snyggt med (titta är ju inte förbjudet).

Elle US March 2010


Detta känns verkligen som bilder från en helt annan tid och som att allt är fyndat i en second hand butik :D, I love it.










Källa:fashiongonerogue.com

Ny header


Nu har jag fixat och hållt på och kommit fram till den header jag har nu. Vet dock inte om jag e nöjd, har den även i färg.. Får se om jag byter till den ist.

Vad tycks?


High heels


Var inne på needsupply.com och hittade massor av snygga skor, dessa fem är några av dom.
Skulle gärna vilja ha dom vita kilklackarna med snörning. Jag vet att just den modellen med träcklackar kommer att vara super trendigt i vår/sommar, men jag känner inte att dom e så praktiska att gå i.. Men fashion before function eller hur ;), kanske blir ett par sådana med.


Summer

Åh vad jag älskar denna klänning, så fina färger och riktigt snyggt med det bruna skärpet. Kanske ska ta och beställa denna till sommaren :D.


needsupply.com

I give up


Suck och åter suck, nu snöar det igen! Går hela tiden och hoppas på vår och klagar på att det är så kallt och att jag inte kan ha höga klackar på mig pga all is och snö. Vad händer då? Jo det kommer ännu mera snö :(.
Tror att jag ger upp tanken på våren ett bra tag.

Idag tänkte jag ta en promenad till Skanstull och kolla på lite kläder. Hittade snyggt på Åhléns city igår men hann inte prova. Får se om det kanske blir en snygg kjol att ha på sig nu på lörd, wish me luck ;).


Maybe

Var i stan igår och kollade på lite kläder och hittade dessa två snygga plagg från HM.
Köpte dom inte, men är sugen.




Miu Miu Spring 2010










Källa:fashiongonerogue.com


Give me some money!


Vill verkligen ha dessa sjuuukt snygga skor från Acne, för typ 3000 kr så är dom mina :S.
Ibland önskar jag att jag INTE var sjukskriven, om man tänker på ekonomin.


Vogue Germany



Frida Gustavsson heter denna söta svenska modell :D.









Källa:fashiongonerogue.com


Im the best friend ever!!


Måste verkligen skryta lite och säga att jag e en riktigt bra vän. Idag ska jag följa med en kompis ända till Södertälje för att hämta sina saker hos hennes ex. Ska alltså ta det där jäkla tåget fram och tillbaka, men självklart gör jag det, så snäll som jag är, haha. (Det jag försöker få fram här e att Du e skyldig mig en nu, hihi).

Ska städa lite här hemma strax, och sedan göra mig i ordning för att träffa min vän.

Saturday

I lördags gick jag och Margarita ut och dansade loss ordentligt. Vi hamnade på Hells men gjorde ett snabb besök på Laroy (Margarita kände en person som vi skulle hälsa på), omg jag vill INTE hamna där igen. Små kids överallt, hahaha. Men på Hells hade vi sjukt kul och dansade hela natten :D.





Detta hade jag på mig.






Always the same problem


Vad f*n ska jag ha på mig ikväll? Suck. Alltid samma problem, älskade min outfit förra lördagen men man kan ju inte köra på samma, suck igen. Funderar på en klänning eller jeans shorts. Trivs inte i klänning men har några som skriker på mig inne i garderoben, "varför köpte du oss om du ändå inte ha oss på diiiig", (det kanske är mitt samvete som skriker och inte kläderna). Margarita är alltid lika uppfixad med starka färger och roliga strumpbyxor, därför måste jag anstränga mig ännu mer för att inte vara en svart fläck bredvid henne. Får se vad jag hittar på, ska ge mig in i garderoben nu, wish me luck!

Take me away, from the cold and all the snow


Idag hade jag BIG plans, vilket b la var att ta en lång promenad med pojkvännen. Men inte fasiken har jag lust med det när det snöar så. Det blir en åktur med bussen upp till gullmars för att köpa lite alkohol på systemet och sedan stänger jag mig inne tills kvällen. Jag hoppas hoppas att det inte kommer snöa sen när det är dags för utgång, sjukt irriterande när man har fixat håret och gjort sig fin.
Tanken just nu är att jag och Margarita drar till Hells och dansar loss lite :D, är inte helt kry men som Margarita sa "med lite sprit så mår du myyycket bättre sen". Får väl hoppas på det.

Let´s dance


Klockan är 12.40 och jag är helt nyvaken, sov nog lite föör mycket inatt. Igår vart det ju en superlugn kväll och jag kollade faktist lite på Let´s dance. Det är något som jag aldrig gör men Elin Kling dansar ju och henne gillar jag skarpt. Många har ju skrivit om Elins och Mollys kroppar, den ena är aldeles för smal och den andra tydligen för stor? Fattar verkligen inte hur man kan tycka att Molly är mullig eller stor? Hon är otroligt vacker och hälsosam tjej. Vad det gäller Elin så tycker jag att hon är minst lika vacker, alla har vi olika kroppar och att folk kommenterar hennes smala midja tror jag mer grundar sig i ren och skär avundsjuka. Om jag kunde så skulle jag också vilja vara lika tränad och fräsch som Elin Kling, utan tvekan. Träna kan jag alltid göra haha, men resultatet skulle inte bli ens i närheten ;).

Picture of the day



Källa: fashiongonerogue.com

Myskväll


Ikväll blir det en myskväll hemma med pojkvännen. Ska sätta igång en film snart och käka lite frukt, är dock mer sugen på han ska äta (chips). Men jag ska försöka att hålla mig borta från onyttigt tills på sönd då jag har bestämt mig för att unna mig ordentligt med godis :D. Den som väntar på något gott?

I love Acne


Om jag måste välja ett svensk märke så blir det definitivt Acne. Älskar det mesta dom gör och tycker att det bara blir snyggare och snyggare :D. Synd att jag inte har råd med allt som jag skulle vilja ha!






Picture of the day




Källa:fashiongonerogue.com

Wouldn´t wanna change a thing


Igår överraskade ju jag pojkvännen med en mysig middag för att fira våra tre år tillsammans. Underbart blev det.
Han kom hem med en stor och otroligt vacker bukett med bl a mina favorit blommor,calla och gerbera. Efter middagen så lekte vi lite med hans kamera och mumsade i oss efterrätten :D. Perfekt kväll!


















Bearborg

(Björn Borg Spring 2010)


  Källa: fashiongonerogue.com

Cause it´s you and me




My legs are shaking, so so nervous


Nu håller jag på att småfixa med pojkvännens lilla överraskning för ikväll och jag e faktiskt nervös haha. Vi har vart tillsammans i tre år nu men det känns som tre månader för tillfället. Jag har förberett mig så mycket som jag kan och nu är det bara väntan kvar. Han kommer klampa in strax efter 18.00 och jag hoppas hoppas att han blir glad :D.

Får jag möjlighet så tar jag lite bilder på vad jag har pysslat med här hemma ;).


Another sunny morning


God morgon! Fint väder skymtar jag utanför, hoppas att det håller i sig hela dagen och att lite snö smälter bort. Idag är det ju inte vilken dag som helst, utan det är min och pojkvännens årsdag, hela tre år är vi uppe i :D.
Ska börja denna torsdag med en lunch med min kära mormor, det blir nog café Blå lotus på söder (så mysigt). Sen blir det att snabbt åka hem och ordna en liten surprise för pojkvännen, hihi.

Nu ska jag göra i ordning mig för dejten med mormor, och med tanke på vädret så blir det nog en promenad till mötesplatsen :D.

Picture of the day


Morning beauty| Karen Elson by Craig McDean.


Källa: fashiongonerouge.com

Solokvist


Jahopp, då satt man har helt solo! Nu har pojkvännen dragit och jag e ensam hemma, börjar redan känna stressen över att sitta själv hela kvällen. Som tur är så har jag hittat en lösning :D, min mammas man kommer och hämtar mig sen så sover jag hos dom, då får jag lite trevligt sällskap ikväll (rädd för att vara ensam eller vad).

I love my new shoes

Dessa skor köpte jag i helgen och nu i veckan :)






You still my heart and you take my breath away


I morgon har det gått tre år, och jag hoppas på måånga måånga fler år tillsammans med dig.
Älskar dig hjärtat.

Numéro #110

Caroline Trentini by Richard Bush










Källa: fashiongonerouge.com

Don´t make me spend the night alone


God eftermiddag! Jag börjar verkligen känna att dagarna flyter ihop och att dom är likadana hela tiden :S.
Ska åka in till stan idag och möta upp en arbetskollega, hon har sina skor i mitt skåp stackarn så det är dags att hon får nyckeln och kan hämta dom. Sedan ska jag faktiskt kolla på någon sorts träningstopp (funderar faktiskt på att börja träna nu när jag mår bättre), blir nog en snabbvisit på Stadium för att se om dom har något billigt där.

Fick papper från försäkringskassan förra veckan som jag måste fylla i och skicka in, jag vet bara inte hur man fyller i ett sådant papper. Så innan jag åker hem från stan så blir det ett besök hos mamma så att hon får hjälpa mig haha, är 22 år men fortfarande lika beroende av henne.

Mina planer var sedan att komma hem, fixa lite och sedan ha en mysig kväll med min pojkvän- så fel jag hade.
Han ska träffa sina kompisar ikväll och ha ett lite "avsked" för en av dom som ska till Thailand i några månader. Jahopp! Då vart man helt solo hela kvällen, och jag är en ganska sällskapsjuk person just nu så det ska bli intressant och se vad jag hittar på här hemma, haha.

Cant stop, wont stop.. I want more shoes!


Snart är det dags att röra på sig från soffan och ta sig in till stan. Ska först till Din sko och köpa ett par fina saker med hööööga klackar som jag lade undan igår. Köpte även ett par skor därifrån i lördags, Din sko har mycket fint nu till våren. Är egentligen i stort behov av ett par stövlar av något slag men har inge som helst lust att lägga mina slantar på det när vårskorna tar över hyllorna i alla affärer.

Sen ska jag möta min underbara vän Margarita och ha en filmkväll hemma hos henne. Fick sms ang middag ikväll och det stod tacos (sorry babe, svullade i mig det igår kväll), för min del blir det nog en soppa från vikt väktarna (faktiskt riktigt god). Måste komma i fas igen efter bakis ätandet igår haha.


photo of the day



Källa: fashiongonerouge.com

Last night was a great night :D


Igår var jag ute med två vänner från jobbet och vi hade så sjukt roligt. Jag tror fan vi dansade från första stund som vi kom in på krogen tills vi skulle hem. Men en sak kan jag säga och det är att jag gar svårt för hells kitchens lokaler. Det är lite lågt i tak och trångt, sjukt varm blev man när man skakade rumpan där iaf ;).


Detta hade jag på mig igår :).




Illa, jag mår illa!


Börjar verkligen tröttna på illamåendet jag har hela tiden. Sjukt jobbigt. Vet inte vad det beror på men jag orkar inte med det längre iaf. Har haft det den senaste månaden och får bara höra att det är "stress och psykiskt", har aldrig förr mått illa när jag har vart stressad eller liknande. Får ta en tur förbi farbror doktorn nästa vecka och se vad dom har att säga för så här orkar jag inte gå runt och må.

Ska nog trycka i mig en apelsin nu och se om jag mår mindre illa då :).

China White


Vackra bilder i Mars nummer av Vouge UK. Sasha Pivovarova (modellen) syns ju överallt men hon är duktig och blir riktigt bra på bild så jag kan förstå varför ;).





Källa:fashiongonerouge.com

The sun is more than welcome


Solig solig dag :). Nu börjar det bli varmare ute och glad e jag för det, nu ska snön bort. Har tjatat varje dag och gnällt om att det är kallt. När jag sitter här i soffan och kollar ut på balkongen så ser man hur det börjar droppa från balkongen ovanför, det smälter :D, wohooo.

Min fredag då, jo den blir lika lugn som alla andra dagar de senaste tre veckorna.. Ska hämta min lillasyster på dagis vid tre, och då tänkte jag passa på att gå en promenad från mig hela vägen dit, det borde ta 40 min kanske. Njuta av solen lite är väl tanken. Sen är det middag hemma hos mormor och dit ska även syster och hennes kille så det kommer nog bli riktigt kul. Det sköna med min familj är att vi kan snacka om precis allt när vi har middagar. Det skriks om sex och pinsamma situationer och inte ens mormor reagerar längre haha. Syrrans kille tycker dock att det e lite genant fortfarande, han har inte lyckats vänja sig riktigt ännu haha.

I morgon vill jag faktiskt hitta på något och kanske gå ut. Har haft tre viloveckor och tagit det superlungt under sjukskrivningen, känner att jag är lite instängd nu och måste träffa lite fler vänner om dagarna.





busy week


Denna torsdag har verkligen varit en händelselös dag.. Har verkligen inte gjort någonting och det känns verkligen. Försöker vänja mig vid att vara sjukskriven och inte alltid stressa runt och ha fullt upp hela tiden.

Höjdpunkten var väl att laga middag med pojkvännen och ha en mysig kväll, vilket inte är illa alls :).
Det blev en god kycklingsallad med mozarella och stekt ciabatta till. Stekt ciabatta är nog det godaste som finns. Man delar den på längden och sedan steker man dem i olivolja och har på flingsalt.. Jag och Niklas kom fram till att vi kan leva på det och endast det. Sjukt mumsigt.
Äter inte bröd särskilt ofta så det är alltid en höjdpunkt när jag väl gör det. Det blir tyvärr mycket onyttigt ätande denna vecka då vi var hos syster på middag i tisdags, på middag hos mamma igår och sedan blir det ju middag hos mormor i morgon. Försöker att äta små portioner och lite av det som är minst nyttigt men det är inte lätt. Vill ju inte verka petig och kräsen heller. Ska ta en lång lång promenad i morgon så då kanske det åker ner lite mer mat under middagen ;).

Livet var fan enklare när jag var större, då kunde man äta mer onyttigt. Nu är jag extremt mån om vad jag stoppar i mig och visst är jag nöjd men det är inte särskilt kul att inte kunna äta dessert eller fikabrödet när man är bortbjuden på middag. Man får försöka övertala sig själv hur duktig man är och att man inte ska falla för frestelser, men gud vad det kan vara en pina. Speciellt om man har en pojkvän som kan äta ALLT ;).

Gammal goding


Kolla in denna bild från Versace 1994 haha. Snacka om nostalgi, fashion is going forward, den saken är säker!



Nadja Auermann, Christy Turlington, Claudia Schiffer, Cindy Crawford & Stephanie Seymour by Richard Avedon.

Källa:fashiongonerouge.com


Harper´s Bazaar


Carmen Kass pryder omslaget på Turkiska Harper´s Bazaar, och hon gör det jäkligt bra.







Källa: fashiongonerouge.com

Pysseldag


Idag var det dags för pysseldag hos Margarita.. Vi höll på med det där jäkla kollaget i fem timmar och jag vill inte se skor mer, haha. Fint blev det iaf och fan vad vi beundrade det när det var klart ;).



Påbörjat.


Halvklart.


Klaaaart :D.


Not tired


Nu är klockan 01.30 och jag är inte trött alls (suck). Killen sitter framför sin dator och försöker fixa en massa saker och jag känner väl inte att jag orkar röra mig innan han gör det haha. Har frågat om inte han är klar snart för han är den som ska upp och jobba i morgon, men det han gör verkar inte gå åt det håll han vill.

Middagen hos syster idag var grymt kul! Hennes pojkvän är precis lika galen som min så det är alltid en skrattfest när vi fyra umgås :). Bra kille det där lillsyrran.

Jag har tydligen lovat bort mig och killen på ganska många middagar denna vecka så i morgon blir det av till kära mor där också syster och hennes kille kommer att vara, mysigt värre.

Love goes Naked!


Tidningen Love´s tredje nummer bjuder på nakna omslag, hela 8 st har man att välja mellan. Det är alltså bara att köpa den tidning med modell som du gillar mest. Modellerna är Kate Moss, Naomi Campbell, Natalia Vodianova, Amber Valleta, Daria Werbowy, Lara stone, Kristen McMenamy, Jeneil Williams.

Här är fyra av omslagen.

 

 


Interwiew magazine


Me like a lot! Tycker verkligen om dessa stökiga bilder. Något nytt och annorlunda.
Det jag gillar lite extra är det dom har ritat på duken bakom henne, det ser lite ut som att det regnar ner
små blommor :).








Källa: fashiongonerouge.com

sunshine


Sol sol, ännu mera soool. Är så glad att solen tittar fram och får snön att smälta lite :).

Igår var jag ju hemma hos en vän och käkade middag och sov även över. Det var såå mysigt och vi hade så sjukt mycket att prata om. Vi käkade tacos (älskar) och pratade skit till kl typ två på natten,ilket kanske inte var en särskilt bra idé då vill skulle upp halv sju :S. Jag åkte hem och sov vidare och hon åkte till jobbet haha.
Är så sjukt dålig på att ta bilder, ska verkligen skärpa mig.

Min dag idag blir riktigt trevlig. En vän ska komma hit och fika kl 14 och sen ska jag och pojkvännen på middag hos min syster och med hennes kille. Får se vad man får för gott käk.

Nu är det dags att fixa lite här hemma innan S kommer, hon kanske aldrig vill komma tillbaka annars, haha.

Numéro #110


Tycker verkligen om dessa bilder. Färgerna, skuggningen, hur dom har stylat modellen.
Blev ännu gladare när jag insåg att denna skönhet är en svensk tjej, Frida Gustavsson.








Källa: fashiongonerouge.com

Le tired..


God morgon! Vet inte hur jag har sovit inatt men det är inte bra iaf. Vaknade flera ggr och kände mig orolig.
Kanske var allt godis jag proppade i mig igår haha.
Min helg var ganska lugn vilket var ganska skönt. Träffade ju två vänner som jag har känt läääänge, det var underbart att träffa dom igen efter flera månader. Nu får vi se till att träffas oftare bara :).

Idag då.. Ska till "läkaren" kl 15.00 som ligger vid globen så innan tänkte jag kolla om jag hittar några skor.
Globen har ju inte direkt mycket bra butiker men kanske hittar jag något.
Efter det ska jag fika hos min mor för att döda lite tid innan jag ska möta en vän på kvällen. Det blir middag hemma hos henne. Vi har inte träffats sedan jag blev sjukskriven så vi har nog massor att prata om.

RSS 2.0