Photo of the day!



fashiongonerogue.com


I´m reaching for the sun

Jag har alltid varit ett stort fan av deras stil, personlig och bohemisk.




Midsommarhelgen

Det blev inte så jättemycket bilder tagna på midsommar men jag tog några av mina vänners. Nu är det lite blandat från i fredags och lördags :).










Pills


Ska testa några tabletterna nu som sägs ska hjälpa till med viktminskning. Alli är dom jag tänkte köpa, men fan vad dom är dyra- eller så är det jag som inte har koll! Dom kostar ca 500 kr och vad jag förstår så ska den hjälpa till med ca 1 kg när man själv går ner ett, sweet säger jag :D.

Mitt mål är inte att gå ner 10 kg direkt, men 7 kanske och då kan ju dessa vara en liten hjälp på traven.

Inspiration



fashionsquad

Sleep


Just nu sitter jag på jobbet och håller helt ärligt på att somna. Orkar knappt sitta upp och måste hela tiden sysselsätta mig med något för att inte slumra till. Jag jobbar är i två dagar till sen slutar jag. Det ska bli så skönt att ha ca två v ledigt innan jag flyttar till London, det känns som att det är nödvändigt med allt som ska ordnas nu. Jag hoppas att vädret håller i sig tills jag slutar här så att även jag kan njuta lite av solen.

Nu är det dags för mig sova en stund i ett av våra vilorum här annars kommer jag aldrig att klara dagen haha. Vet inte vad mina planer för kvällen är, borde vara hemma och städa osv, men nu kliar det lite i fingrarna och jag känner för att hitta på något kul :).

Chloe Sevigny


Alltid lika snygga Chloe Sevigny för Opening Ceremony. Tror att plaggen kommer 2011, love them all!!








fashionsquad

Here we go again!


Riktig batningsvecka blir det denna vecka! Har blivit aldeles för mycket god mat nu under midsommar så det blir sådana där mumsiga nutrilett påsar igen (suck). Jag kommer nog att äta ett mål om dagen, kanske lunch och sen blir det promenad till jobb och sedan jogga hem från jobbet. Jag ska vara sjukt snygg nästa helg, vilket har sina anledningar hihi.

Photo of the day


fashiongonerogue.com

Nytt i garderoben




Indiska



MQ



Scorett

F12 i onsdags!

Jag har inte hunnit lägga upp bilder alls denna vecka känns det som, har haft fullt upp med planering av flytt från lägenheten osv. Detta är vår kväll på F12 i onsdags, hade riktigt kul :)!






Say no more


Ja men då var man fit for fight på jobbet igen ;). Igår var jag ute med några vänner vilket slutade gaanska sent.
Vi började på långholmen där några vänner till oss spelade och det var grym musik och stämning.
Sen drog vi vidare till F12 där jag hade en klockren kväll med dans och snyygga killar :D. Jag och Kajsa bestämde oss sen för att gå från F12 till söder (ingen aning om varför). Det slutar med att vi hamnar på donken i slussen och sen lunkar oss hem till henne där jag får ca 1,5 timmes sömn, vilket kanske inte hade varit så farligt om jag inte hade börjat jobba kl 08.30 idag... Say no more!!

Dear John!

Igår hade jag en helkväll med Sara. Vi började med lite shopping på stan och sen Sushi och ett glas vin, riktigt trevligt. Kvällen avslutades med Bio och vi såg Dear John, den var riktigt fin faktiskt och man var nära till tårar flera gånger :). Att han är sjukt snygg är ju också en bonus haha.


Så ung och så lojal!


Jag har alltid gillat Oskar Linnros. Minns så väl när Snook slog igenom, var helt förälskad i honom redan då :).
Hans nya album som nyligen släppts är grymt bra och den går på repeat dagarna i ända. Oskar är så duktig och en liten "crush" har jag nog fortfarande, haha.




Inspiration





fashionsquad.com

I could really use a wish right now


Jag kan inte säga att jag inte är nervös! Tanken på att flytta från mina nära och kära försöker jag att tränga undan. Det ska självklart bli otroligt spännande och skönt att flytta till ett annat land. Att börja om på nytt på ett ställe där ingen känner en känns riktigt lockande just nu. Jag ska verkligen vara mig själv och klä mig exakt så som jag vill och inte bry mig om vad andra har får åsikter. Här i Sverige bryr jag mig inte så mycket heller, men jag känner hela tiden att folk förväntar sig vissa saker av mig. Detta kan göra att jag känner mig lite begränsad och inte lever ut så mycket som jag faktiskt vill.

Jag har tusen saker att göra inför flytten och att jag faktiskt ska åka börjar komma ikapp mig nu haha.

Stars


I fredags var jag på personalfest, dock så togs det inte så många bilder men min underbara kollega Sara tog några på henne och mig :D. Det var en riktigt lyckad kväll med lekar som vårt lag vann, vi är eliten helt enkelt haha.


Söta Sara och jag :)


Detta var mitt lag, vi som vann ;D


Im leaving sooner than I thought!


Nu har jag precis haft folk här som kollat på lägenheten och hon som står på plats nr 1 kan flytta in så fort det bara är möjligt.. YEEES! Vill ju till London så fort det bara är möjligt så för mig kom detta som en skänk från ovan hehe. Får hoppas på att hon verkligen tackar ja nu :).

Moving on


Idag ska det komma folk och kolla på lägenheten och jag har verkligen inte orkat städa :S. För köra panik röjning där hemma efter jobbet. Jag hoppas på att dom kan flytta in så fort som det bara är möjligt så att jag slipper betala 2 månaders extra hyra då jag inte ens kommer bo i den. Åker ju till London om ca 3 v och lägenheten måste betalas fram till september av mig, thaat sucks!

Ikväll ska jag möta Kajsa efter att hon slutar jobbet och sen blir det ev F12 :)

Photo of the day!



fashiongonerogue.com

SATC 2


Jag är nog en av dom sista som ser den på bio men "bättre sent än aldrig" haha. Blev bjuden av min underbara syster och jag förväntade mig inte så mycket av filmen. Den var ganska bra men absolut inte ens i närheten så bra som ettan. Det roligaste i denna film var ju att Samantha var lika vulgär (om inte mer) som vanligt och dessutom i ett muslimskt land haha.

Den är ju absolut sevärd men hade inte det lilla extra som jag hoppades på!

Should I?


Shit vilken beslutsångest jag har har just nu. Planerade att ha två lugna dagar men nu ringer polarna och frågar om jag ska med till F12, suck!! Jag kanske kan gå ut en stund utan att dricka hahaha.. Orkar inte sitta hemma hela kvällen så en liten stund kanske man kan gå ut och vara social.

I morgon är det dags för personalfest på jobbet, vilket ska bli kul men jag e rädd för "lekarna" dom planerar. Har aldrig varit så mycket för lekar speciellt inte med folk jag knappt känner- jag är ganska klumpig så det slutar oftast i katastrof hahaha. Får se om jag ens har lust att gå på festen, kanske hittar på något annat.


Photo of the day!



fashiongonerogue.com

I think Im in Love!


Detta är två par skor som kommer till scorett nu under hösten. WOW säger jag bara, kommer nog köpa båda :D

Fucking wonderful


Det togs för alldeles för lite bilder i måndags när jag och några vänner var ute, men dom få som togs säger allt haha. Sådan skrattfest som jag och Kajsa hade, det har jag inte haft på länge, helt underbart!

(Jag var dock inte med på en enda bild, vilket var lite synd!! Det är nackdelen när man alltid är den med kameran).




Tyras sista kväll i Sverige

I fredags körde vi en utgång för Tyra som flyttade till London i lördags :D. Kvällen var hur underbar som helst och jag kan inte vänta tills jag får träffa min Tyra igen.



















Sicko!


I morse var jag hos läkaren efter att ha hostat sönder halsen i natt. Har fått medicin och ska vila hela dagen så nu vaknade jag och mår något bättre men hostar helt hysteriskt fortfarande. Får panik av att sitta inne hela dagen och igår hände något riktigt jobbigt så det sista jag vill är att vara hemma och uggla. I morgon ska jag till jobbet igen och får hoppas att hostan har gått ner tills dess.

Photo of the day!!



Fix me


Igår hade jag en så rolig kväll som började på Sthlm Love, vi kollade bl a på Maskinen. Sen drog vi till F12 och dansade loss där med.
På vägen hem fick jag och Kajsa värsta skratattacken som varade hela vägen hem till en killkompis där vi sov över. Det togs lite bilder igår med även en massa bilder från i fredags som jag lägger upp i morgon.

Nu ska jag strax åka till Therese för att få håret fixat. Jag har givit upp tanken på att få ljusare hår då det sliter så jäkligt på mitt tjocka mörka hår. Så istället blir det ännu mörkare, raka motsatsen liksom hahaha. Funderar på helt svart, får se vad min kära vän tycker :)

London

Nu har jag äntligen fått ett datum på när jag kan flytta till London! Den 18e blir det och jag är såå glad :D.
Tyra åkte ju i Lördags och jag fick besked redan samma kväll om att en tjej ska flytta ut från huset den 17e.
Längtar otroligt mycket :).

Inspiration










fashionising.com

Tyra yra!!


Ikväll blir det en rejäl utgång för min vackra Tyra som drar till London i morgon.. En månad sen är jag där men fan vad saknaden kommer att vara Enorm!!

Party party people

Igår var det ju party party på F12, här är några bilder från kvällen!
















Spin me around again

Nytt i garderoben, älskar verkligen båda och långklänningen invigs nog i morgon kväll!




Nelly.com




HM

The dust has only just begun to form

Idag invigde jag en av mina nya långklänningar. Älskar den verkligen, kommer bli väl använt i London :D!!




I like what I see

Detta är en bild från Elle´s moderum, och jag gillar verkligen alla plagg!! Riktigt inspirerande!


I never learn


När alkoholen kommer in så åker vettet ut! Igår var mina planer att gå ut en liten stund för att Tyra åker till London i helgen. Men den där stunden blev väääldigt lång haha. Kl 01.00 sade jag att jag skulle vara hemma men det blev efter 03.00 ist. Det hade inte varit så jobbigt om jag inte hade börjat jobba kl 08.30 idag, usch! Sitter här framför datorn och slumrar till lite titt som tätt medans jag försöker hälla i mig kaffe.
Det blev en riktigt lyckad kväll iaf med mycket dans- iaf efter att Tyra lämnade fram en lapp till djn där det stod att musiken sög hahahaha. Bilder togs det, aldeles för många t om :D, dom läggs in ikväll!


Cash is king


Shit vad jag ska vara klantig! Sade upp lägenheten som jag hyr i andrahand för ca 2 v sen. Mina planer på att åka till London kom ju ganska hastigt så jag fick agera så fort jag bara kunde. Men nu fick jag veta att jag måste betala hyra fram till september och jag planerar att åka i juli!! Detta känns så ovärt med tanke på att jag behöver varenda liten krona till London. Så jag behöver inte bara minst 15.000 till London, jag behöver även 10.000 till hyrorna. Nu är frågan- Vem ska man flörta med om att låna pengar ;), vilken stackars familjemedlem kommer att få den frågan hahaha.
Jag är tyvärr inte den mest sparsamma vilket jag nu märker när jag ser på mitt sparkonto (suck). Jag hoppas att det kommer att lösa sig, ska iväg till London, det är en sak som är säker.

Inspiration







thecobrasnake.com


Leopard


Ikväll ska jag hem till min underbara vän Tyra som ska ha en lite "get together" hos henne. Det är ju snart dags för henne att dra till London så det kommer att bli riktigt sorgligt, men jag kommer dit efter en månad bara :D.

Denna fina klänning ska jag köpa idag och tänkte ha på mig ikväll tillsammans med mitt nya skärp från Hm och halsband från Indiska :D (smyckena som jag lade in tidigare).


On top of the world


Här bjuder jag på en bild på mig från en av mina vilda utekvällar i vintras.. Som ni kanske ser så är jag något berusad hahaha.


Morning beauty











fashiongonerogue.com


I can´t say no to you

Jag har lite nya accesoarer och kläder som jag köpt och beställt. Älskar verkligen ALLT så ingenting skickas tillbaka! Detta är smyckena, i morgon kommer det bilder på dom tre plaggen jag har fått hem också :D.


HM


Indiska




Hm


Fatigué


Idag har jag försökt att äta någorlunda nyttigt och försökt stå emot när jag har varit sugen, vilket har gått ganska bra faktiskt :). Vill verkligen nå mitt mål och ska verkligen göra allt för att komma dit!

Såhär såg mitt matintag ut idag:

Frukost: 1 banan, 1 äpple

Lunch: Nutrilett

mellanmål: Äpple

Middag Sushi


Party all week

Detta är några festbilder från förra veckans utekvällar :D













Just a little bit stronger!

Mitt mål för att få fastare kropp och förlora några kg innan London går hyfsat bra. Kör på måltidsersättningar och ett mål mat per dag men fr om i morgon blir det bara ersättningar.
Försöker att röra på mig så ofta som jag kan och idag blir det en promenad hem till lilla Tyra, hon ska få hjälp att packa inför London.

Mitt problem är att jag så lätt tappar motivationen och ger upp aldeles för lätt. Känns som att det ändå inte gör någon skillnad alls, vilket jag innerst inne faktiskt vet att det gör.
Ska verkligen kämpa kämpa nu den sista månaden innan jag åker efter Tyra till London :)


Mingelbild


Ojojoj denna mingelbild är ett tag gammal ;) 2 år sedan nu haha. Het jag var i mina brillor (som alla hade)!



Photo of the day!


Det är någonting med Lara Stone, har alltid tyckt att hon är en otroligt vacker kvinna med väldigt speciella drag.

fashiongonerogue.com

Deklarationen!


Varför är jag så glömsk? Har felt förträngt deklarationen vilket resulterar i att jag nu måste betala 500 kr, och det kan inte komma mer olägligt då jag verkligen försöker spara varenda krona till London!!
Men är huvudet dumt så får man lida för det sen.

Har haft en superhelt btw men några bilder kan jag ju fortfarande inte lägga upp då min dator vägrar att startas :(
Börjar bli smått depp utan min dator just nu!!

Blöt dag!!

 
Igår tog min älskade syster studenten och det var en helt underbar dag. Jag blev övertalad att följa med på flaket med alla småknattarna. Ångrar det absolut inte men det var nog det blötaste flaket jag någonsin varit med om.
Dom hade flera flak folköl som fanns där för ett syfte- Att spruta det på varandra! Och tro mig det gjorde dom!
Hela jag var så dränkt i öl så när jag vred om min klänning så rann det hur mycket öl som helst. Det var riktigt kul med grymt bra musik så det gjorde inte så mycket att man var dyngsur och luktade gammal avdankad alkis :D.

Tyvärr så är min jäkla dator fortfarande ur funktion (PANIK) så jag kan inte lägga upp några bilder alls :(.


Platforms





fashiongonerogue.com


I wish I was a skinny Bitch!


Nu har jag givit mig fan på att gå ner några kilon tills jag åker till London (ca 5 veckor). Hade tänkt att jag skulle åka till London tidigare och det kan det ev bli men senast i slutet av juli drar jag.
Fr om nästa vecka blir det jogga två ggr i veckan (minst) och promenera varje dag till jobbet. Sen kör jag ju på måltidsersättning till frukost och middag och äter vanlig lunch.

I hela mitt liv har jag känt mig tjock och alltid varit lite överviktig. Nu har jag gått ner 27 Kg men känner att jag måste röra på mig och få lite slankare kropp. Jag kommer alltid vara lite kurvig och mitt mål är inte att bli supersmal, men smalare iaf ;)

Jag vägde 87 kg från början och nu ligger jag på 60, lite mer slimmad kropp på detta och jag är i mål :D.

Home sweet home

Just nu är jag hemma hos mamma och ska förbereda inför syrrans student i morgon. Det är en massa mat som ska lagas så jag e här för att hjälpa till lite.


Hittade denna bild på mig i mammas sovrum, tror jag var ca 3 år och semestrade i Turkiet :D.


Vackra blommor som kära mamma fick av mig på mors dag.


Min yngsta syrra (sladdis) Tindra :)!


Manliga Mannen

Ben Gorham som är grundare till Byredo (parfym). Finns det en manligare man så säg!
Älskar även hans tatueringar :).

Romantic summer




fashiongonerogue.com


Studenten

Det närmar sig med stormsteg! Min älskade syster tar studenten i morgon och det ska bli riktigt kul att se henne springa ut. Hennes kämpande i skolan har äntligen kommit till sitt slut och jag vet att det kommer att bli något riktigt stort av dig i framtiden :).
Min vackra underbara syster, kommer sakna dig när jag flyttar till London!!





Make it work


Det är ju väldigt kul att man har massor med roliga bilder tagna från helgens festande men inte har någon dator där hemma som fungerar :( får ju fan krupp snart!!

You still have all of me

(I miss last summer with You!)


Princess of Persia







fashiongonerogue.com


RSS 2.0