Semesterblogg!!


Under min semester på Aruba kommer jag att använda denna blogg:

danielaikaribien.blogg.se

Läs gärna om vad jag och min knäppa familj hittar på där borta i paradiset!

Semestern, strax här!


Nu är det bara två dagar kvar, sen blir det semester på Aruba i en månad.
Börjar bli lagom nervös inför flygningarna men mest av allt längtar jag extremt mycket. Jobbigt att lämna N här hemma dock, speciellt nu när vi precis har flyttat ihop och nästan är klara med inredningen osv.

Har fällt tårar lite då och då denna vecka och känner att det verkligen kommer att bli tomt och skulle sååå gärna vilja åka till Aruba med killen jag älskar.

Vi får se till att detta blir av hjärtat :).


Dessa vill jag verkligen ha (:


Självklart hittar jag massor med snyggt nu när jag ska ska åka.. Samma sak på jobbet idag, leveransen hade en del godbitar.
Hittade dessa på modekungen.se, (börjar gilla denna sida mer och mer).











..


Hur ska jag klara mig utan dig i en hel månad?
Saknaden kommer att vara outhärdlig.

Mitt hjärta <3 N

Fina höstfärger


Så fort jag kommer hem från min semester i Karibien så blir det till att köpa höstiga nagellack från Depend. Kommer passa på att ha ljusa fina nyanser nu när jag är på semester :D.



Resfeber, och livrädd!

Here we go.. Nu börjar det bli riktigt jobbigt!

Åker till Aruba på månd morgon kl 06.20, och min ångest inför flygningarna började redan får två månader sedan- men nu är det katastrof. Kan inte sova på nätterna och det kliar på hela kroppen bara jag tänker på mig i ett flygplan. (Är alltså extremt flygrädd).

Jag hittade mina gamla sömntabletter hos mamma så min plan är att ta en sådan och kanske halsa i mig en drink också haha. Hoppas att jag slocknar rejält ;).

Men självklart längtar jag också till denna resa. Att spendera en månad på en av karibiens vackraste öar med egen pool och bara några steg till stranden, inte helt fel.

Det löööser sig!!

RSS 2.0