Take me away!


Nu börjar jag bli stressad över flytten till London. Pengar ska sparas, möbler ska förvaras, måste hitta ett jobb där, osv osv. Men jag kan inte säga att detta får mig att tveka, vilka hinder som än kommer nu innan jag åker så e jag så förväntansfull och tycker att det ska bli så kul (:!!

Får se vilken datum det blir men som det ser ut nu så blir det tidigast i mitten av juli och senast i början av augusti! Tiden går för fort men samtidigt aldeles för sakta!


Photo of teh day


fashiongonerogue.com

No no no!!

Nej nej nej! Det värsta som skulle kunna hända har hänt.. Min dator går inte ens att starta och jag kan helt ärligt inte leva utan den. Dessutom så flyttar jag ju till London om ett par veckor och då vill jag gärna ha med mig en fungerande dator (suck).
Får se om jag kan flörta med någon teknisk kille som kan lösa problemet ;).


Party people!

En av kvällarna på F12 :)!!










Treasure


Jag har verkligen ingen ordning på mina smycken, dom ligger verkligen lite överallt i olika lådor. Dom jag använder mest ligger också slängda i en låda, ser dock ganska fint ut :). Tänkte sortera dom lite men det slutade med att jag tog kort på dom ist ;).


My treasure :)


Alla tre från HM


Halsbandet med blå sten är från HM, de andra är från Kappahl.

London London London


Shit, tiden går så fort! Jag flyttar snart till London och jag börjar bli riktigt nervös. Planen är att plugga där i ca 7 månader men kommer jag inte in så har jag möjlighet till jobb. Ska bli så skönt att lämna Sverige ett tag och börja om i en helt ny stad i ett helt annat land :D.

Det är jag, Tyra och Lovisa som drar dit och igår fick Tyra veta att hon kan komma redan om 14 dgr och börja jobba, GRATTIS älsklingen min!! Jag kommer dra i början av juli när mitt kontrakt på nuvarande arbetet går ut.

Love/Hate


Jag vet inte riktigt vad jag tycker om denna klänning, någon slags hatkärlek! Men jag beställde den iaf så får vi se hur den sitter :). Tror att den kan vara riktigt snygg med rätt skor och smycken..

 


nelly.com


Sparkle







fashiongonerogue.com


Photo of the day


When the rain falls

När regnet faller ute och kylan kommer ígen, då längtar jag tillbaka till min semester i Karibien.. I wish!










I am a riot!!


Nu har jag antagit en "utmaning" på jobbet!! Min arbetskamrat Frederic slog vad men sin kära svärmor om att han skulle klara sig på att bara dricka nutrilett i en vecka. Då ska jag tillägga att den här killen äter rejäla portioner varje dag. Jag och Sara hoppade på detta så nu är det endast måltidsersättning som gäller hela veckan haha.
Undrar hur länge han kommer att orka detta, stackarn :D. Jag har testat detta förut så för mig blir det nog inte helt omöjligt men dock enformigt!!

Ikväll ska jag träffa två vänner, en efter jobbet och en på kvällen, det kommer att bli riktigt tungt att sitta där medans dom kommer att käka hahaha :D.

Zooey Deschanel


Hon är inte bara en fantastisk skådespelerska och bra på att sjunga, hon är dessutom sjukt vacker :)!!










Last night

Igår svängde jag och mina vänner förbi Berns.. Detta var vad jag hade på mig igår :), dock så kunde jag inte ta mer bilder under kvällen, hela jäkla kameran hängde sig.




Flowers

Jag tänkte passa på att ha min oanvända klänning som jag köpte för ett tag sedan. Älskar långa klänningar. Kör naturligt smink idag utan mascara, såå skönt!

Ska strax iväg till liljeholmen för att lämna dom sista sakerna till mitt ex (kul). Efter det blir det lite tröstshopping och handla lite käk till kvällen då Tyra kommer förbi :).












Myskväll!!


Ikväll kommer jag bara ta det lugnt och vara lite hälsosam för ovanlighetens skull haha (no alcohol).
Kom nyligen hem från att ha joggat runt årstaviken och nu ska jag iväg och promenera med Tyra :).
Senare tror jag att jag bara köper lite frukt och kollar på en film, kör lite ansiktsmask och bara myser, låter som en välbehövd och bra idé.


Please take me somewhere far far away!

Just nu är jag riktigt sugen på att åka riktigt långt bort!! Mycket har hänt de senaste veckorna och som nybliven singel så känner jag verkligen för att komma bort och andas ut lite. Var ju på Aruba i höstas och skulle verkligen inte ha något emot att spendera ett par veckor där igen. Men mitt nästa projekt är dock inte ens i närheten av en paradis-ö i karibien. Min plan just nu är att åka till London efter sommaren. Har sökt en utbildning som jag verkligen hoppas att jag kommer in på :).


Collaboration

Gråt och sportigt är det som dominerar när The Local Firm "gästar" Weekday!
Det blir både en herr- och damkollektion och allt kommer att finnas i alla Weekdaybutiker fr om 29 maj.








Elle.se

Foto of the day

Kommer hon någonsin sluta äga? Hon blir ju inte fulare med åren ;)!!


fashiongonerogue.com

Skönhet!

Wow och åter wow!! Grymt vacker tjej och grymma bilder :).




fashiongonerogue.com


Så dissade!!


Igår kväll blev totalt kaos!! Vi började med att gå till F12 men tyvärr kom bara jag och Kajsa in och dom andra var tvungen att visa legg vilket resulterade i att dom var aldeles för små haha. Vi drog ist till Kajsa och drack lite och käkade chips.

Efter det blev det en tur till Berns och där var det en ny vakt som vägrade släppa in oss, inte för att skryta men vafan, vi kommer aaalltid in på Berns så det blev jäkligt snopet haha. Skam den som ger sig, vi gick tillbaka och kom in genom en annan vakt och sen dansade vi runt där under hiphop- kvällen. Kände mig inte riktigt hemma med den musiken och dom människorna men det var kul ändååå!!

Ikväll ska vi iaf ta igen kvällen på F12 och festa loss på det ultimata sommarstället :D, får sluta umgås med små kids bara och inse att man e en gammal kärring ;).


Katla

Har länge varit sugen på att köpa ett Katla-armband men har hela tiden känt att det är lite för dyrt. Men detta blev jag ju helt förälskad i så jag kanske ska överväga det nu ändå!!


accessora.se

Efterlängtat!!

Äntligen öppnar F12, då vet man att sommaren närmar sig med stormsteg :D. Hade många underbara kvällar/nätter där förra sommaren och hoppas på att det kommer bli så denna sommar med.

Ikväll blir det iaf det första besöket för i år (om vi bortser från Salongen i onsdags).


Inspiration



Pleasant










fashiongonerogue.com


I wish

Allt hon har på sig är inspiration för mig (:!!







fashiontoast

Inspiration


Älskar denna turkosa färg och skorna blev jag helt såld på :D!






www.thecobrasnake.com

Acne does it again and again..


Vilken fantastisk sommarklänning från Acne, vill så gärna ha den nu i sommar :D


Stop me

Jag blev verkligen helt kär i dessa skor. Perfekt färg och modell nu till sommaren :D. Har dock köpt lite för mycket skor den senaste tiden, får helt enkelt bara tråna!!


...


Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor..

Im chasing after you

Detta beställde jag från HM igår, dock så kommer det dröja mer än en månad att få hem dom, Suck!!
Den som väntar på något gott!












Ksubi








thecobrasnake.com


Is this love?

Lite skägg, håret lite "ostylat" och ett par jeans, mer behövs inte.. I think Im in love haha ;)


fashiongonerogue.com

Feminine Lace








fashiongonerogue.com


Time for change!!


Nä nu får det vara nog!! Har legat på latsidan aldeles för länge så nu blir det till att gå till jobbet varje dag och även börja jogga med syrran. Har verkligen inte orkar anstränga mig efter allt som har hänt i mitt liv men nu är det dags :). Ska köra stenhårt och se hur länge jag orkar det haha.

Tänkte börja dricka måltidsersättningar och endast äta ett vanligt mål om dagen, promenad är också ett måste varje dag på minst 30 min.

Håll tummarna!!

Picture of the day



Söndagsmys


Idag blir det en riktigt lugn söndag, ska träffa polarna och fika lite senare. Är lite mör efter helgen så det passar perfekt :).




Kvällens outfit!!


Ikväll blir det utgång med mina underbara vänner och outfiten ikväll blev hyfsat enkel :).
Det blir ev lite förfest hos mig och sen bär det av till Berns, ska bli riktigt kul att få dansa av mig lite haha.







"Jacka"- Lindex (ny)
Bustier- Lindex (ny)
Kjol- Ginatricot
Skärp- HM
Armband- Sisters och den bredaste från Kappahl (ny)

Inspiration


She´s a Rainbow







fashiongonerogue.com


Random!

Igår blev det en lugn dag med chokladbollar och film och när jag var på väg hem såg jag detta vackra träd på min gård :D, vilka vårkänslor (förutom det faktum att vädret är skit).








My Wednesday

I onsdags blev det utgång med vännerna.. Vi drog först till Ljunggrens som öppnade terassen, sen drog vi till Salongen (F12) och sist men inte minst Berns. Hade en superkväll med mycket skratt :D.










Black & Grey










fashiongonerogue.com

Love at first Sight



shopbop.com

Helmut Lang







thecobrasnake.com


Herve Leger















Picture of the day!


fashiongonerogue.com


Make me Beautiful!!


Idag ska jag bli sminkad av en kompis, vilket känns helt fucked up då jag e trött och inte alls sugen på att vara sminkad haha. Tror att det e någon utbildning som har denna helg så hon måste ha folk att sminka.. Kanske är en bra grej att vara lite extra fin dagen efter en utekväll, då ser man inte ut som man mår iaf haha.
Sen ska jag iaf hem till morsan och käka smörgåstårta, gaaahh vad gott!!

En kul grej som hände på Berns igår, det var att Mikael P var där och slisket stirrade sönder mig, fräsch karl det där hahaha.

I will never stop!!

Vår kväll på Berns :D














Fun fun Friday


Blev en helt spontan utgång igår med Tyra haha. Vi satt hemma och drack lite vin och käkade godis, vem ringer då om inte hennes vän Stefan och frågar om vi ska med till Berns.. Båda kollar på varandra och börjar flina, 20 min senare blev vi hämtade haha.
Det blev en riktigt lyckad kväll, vi träffade på vänner och dansade loss ordentligt. Ikväll blir det nog Berns igen med resten av gänget och då ska jag passa på och ta en maaaassa bilder :D

D´lisch

Grymmaste dansgruppen, mina underbara kompisar som dansar sexigt som satan :D.

http://www.dlisch.se/

Color way





fashiongonerogue.com


Lace

Denna söta body ska jag köpa på lindex idag :D. Blev helt kär i den och sprang och lade undan den på en gång.. Köpte en massa annat snyggt där igår som jag kommer lägga upp senare. Lindex har verkligen mycket bättre utbud nu.


Dance


Shit vad jag är trött idag, hade min första drans träning igår som, faktiskt gick ganska bra trotts att jag var sjuk. Hoppas att dom gillade mig så att jag får börja dansa med tjejerna :D.

Ikväll blir det ett besök på Berns, fick ett litet ryck igår och vi kände att lite party är ett måste. Ska även lämna ett porträtt som jag har målat på min underbara Gago, ska lägga upp den här och jag hoppas att han blir glad.


Systers studentskiva

Herregud vilken kul kväll jag hade igår :D. Var på syrrans studentskiva som vart riktigt lyckad, jag dansade som satan med kidsen haha :D. En kväll att minnas helt klart, Grattis min älskade syster- snart tar du studenten!!


























My weekend

Vi började denna kväll hemma hos underbara Gago, sen var ju Berns stängt :S, så vi ramlade runt på olika klubbar :D.












RSS 2.0