Thanks love!


Niklas tog lite fina kort på mig igår, han är såå duktig :). Han tog hur många som helst haha, men här är några av bilderna plus en bild på det jag hade på mig också.








Första advent!


Nu har första advent anlänt och jag har noll julkänsla.. Började dagen med en långpromenad i hammarby sjöstad med morsan min. Var riktigt skönt väder ute idag så det var mysigt. Just nu sitter jag hemma hos mamma i soffan efter att ha ätit en god middag- lax med creme fraiche och pestotäcke, mums.
Dom håller på med lite julpynt här och snart blir det glögg med pepparkaka och stilton ost på, mums igen ;).
Räknandet av kcal idag känns inte alls kul. Har inte ätit särskilt mycket men känner ändå som att jag ligger på håret hela tiden. Kommer att ha ca 80 kcal kvar efter den här kvällen och därför kan jag inte äta risgrynsgröt som mamma har gjort (suck). Tyvärr känner jag inte att jag vill "unna" mig heller, har blivit lite godis hit och dit hela veckan. Har bestämt nu att jag ska försöka att inte äta mycket socker alls tills sönd 2:a advent då vi ska ha pepparkaksbak här hos mamma.
Inte en enda godis eller något som jag vet innehåller för mycket socker, frukt och grönt för hela slanten. Det är riktigt jobbigt att undvika detta när man har en pojkvän som kan äta hur mycket han vill av allt onyttigt som existerar, livet e ruskigt orättvist.

Sockerfri vecka väntar iaf, får se hur långt jag kommer ;).


Lördag!


Vaknar upp och har sug efter kaffe och en mysig promenad runt årstaviken, men det är nog bara att glömma det-regnregnregn. Får hitta på något annat att göra då, ska nog dra upp Niklas ur sängen och kolla lite på julklappar idag, det är ju faktiskt inte så långt kvar. Orkar inte åka in till stan och brottas med alla där och det e ju faktiskt bättre att vara inomhus när det regnar, så sickla eller forum kanske :).

Mamsen ska åka och storhandla idag så jag bad henne att kolla efter en liiiten plastgran som vi kan ha här i min och Niklas lägenhet, (hoppas hoppas att hon hittar en).


En fantastisk kväll!


Wow vilken underbar kväll det blev igår.
Min kille hade planerat en liten surprise till mig så vi åkte hemifrån vid halv sex. Hade verkligen ingen aning om vad som skulle ske så jag hängde bara på. Vi åker till södra station och knatar sedan i fem min och jag känner inte igen mig på dom gatorna. Till slut stannar vi utanför en restaurang-PortoCervo, som jag visste var en riktigt bra och rekomenderad italiensk restaurang. "Här ska vi äta ikväll" säger Niklas och jag blir ju såklart överlycklig, älskar verkligen att gå ut och äta på mysiga restauranger som vet vikten av god mat.

Jag blev imponerad sekunden efter att jag klev in. Helt fantastisk inredning, vitt men ändå jättemysigt. Personalen var jättetrevliga och visste vad dom pratade om. 

Vi tog deras avsmaknings meny ett underbart rött vin till och avslutar med cappucino- den bästa jag har druckit hitills faktiskt, haha. Efter denna underbara middag begav vi oss till Rival för att ta en drink (som blev typ sex drinkar) och vi hade verkligen jättekul. ( Måste bara skryta om vad bartendern frågade mig när Niklas var på toaletten. "Är ni nykära?" Nej vi har varit tillsammans i snart tre år blev mitt svar, "Oj, då har ni verkligen hittat rätt, grattis, trodde ni nyligen hade träffats så som han ser på dig och pussar på dig." Blev jätteglad och insåg faktiskt att vi nog är som nykära fortfarande, helt fantastiskt ju.


PortoCervo.


Tack för den oförglömliga kvällen Niklas, älskar dig.

Rött, Maybe!!


Jag har aldrig tyckt att jag passar i rött och har faktiskt aldrig ägt ett rött plagg (inte sedan jag började shoppa på egen hand iaf). Men när jag hade noll lust med min egen garderob så testade jag pojkvännens väldigt röda cardigan.. Det kanske inte är så farligt ändå? Rött.. Maybe!!



Cardigan, Pojkvännens
Shorts, Topshop
Tshirt, Zara
Strumpbyxor, HM
Skor, Din sko
Ringar, Köpta i Karibien


Partysugen!


Är sjukt partysugen just nu och hittade denna söta sak på HM. Gillar lite udda klänningar och mina vänner säger hela tiden att jag klär i allt så jag får väl tro på det ;).
Kanske blir ett köp i morgon?







Jobb, jobb, jobb!


Idag var en helt okej dag på jobbet. Stressigare än vanligt pga löning men det flöt på.
Slutade halv åtta så jag har kommit hem och precis landat. Killen är ute och tar några öl och spelar biljard med sina kompisar så det blev middag själv ikväll. Har som vanligt noll inspritation eller sug efter en tuff arbetsdag. Det blev wok med qournbitar och wok sås. Räknade ut kcal och det blev 248, om jag summerar hela dagen så har jag ätit 1136,5 kcal, vilket betyder att jag har ca 433 kvar till att äta lite nötter ;).

Jag mår faktiskt mycket bättre av att räkna det jag äter. Folk himlar ofta med ögonen eller tycker att man  överdriver. Dom tror alltid att det handlar om att gå ner i vikt och att man borde "leva lite". Att äta på donken som 70% av mina arbetskamrater gör, eller att köpa godis i kiosken bredvid varje rast är inte att "leva" eller "unna sig" för mig. Jag föredrar att äta frukt och sådant som jag vet är hälsosamt för kroppen, man tänker ju inte ofta på insidan av kroppen- allt handlar ju inte om kilon! Jag räknar för att inte gå ner eller upp, inget annat!


Jäkla kcal!!

Att räkna kalorier är ju ett pain in the ass.. Har försökt att undvika det sedan jag började gå ner i vikt och har lyckats bra utan att göra det. Men nu när jag har gått ner alla kilon som jag ville så kom det till den svåraste uppgiften- att hålla den vikten!
Så nu har jag alltså börjat att räkna kalorier, vilket e ganska intressant. Man får ju en aning om hur mycket skit man stoppar i sig och kalorifällorna är inte riktigt dom jag hade förväntat mig.

Men sen kommer det till besvikelsen.. Förut kunde jag äta lösviktsgodis lite då och då och även naturgodis, men det är ju sjukt höga siffror på bara två rutor marabou! Suck.
Jag försöker att inte låta det gå till överdrift och äta det jag är sugen på bara jag håller mig till mängden kcal per dag. Det är dock svårare än tidigare. Men till helgen har jag lovat mig själv att köpa lite godis :).

Ne, nu ska jag till jobbet och fortsätta planera mitt ätande och räknande under dagen.

Vi hade fått in en massa snygga tshirtar på jobbet, ska se om jag hinner prova några innan jag börjar, isf kommer resultatet visas här ikväll ;).



Min lediga måndag!


Idag är jag ledig vilket verkligen behövdes efter att ha jobbat en hel helg.
Mina planer var att ta en promenad runt årstaviken, småfixa lite hemma och bara ta det riktigt lugnt.
Men så blev ju inte riktigt.. Får ett sms från min kära mor om att lillasyster Tindra är sjuk och dom behöver hjälp med att passa henne. Självklart ställer jag upp, så här sitter jag nu och tittar på nalle puh och tar hand om en snorig tvååring.
Sysselsätter mig lite med att surfa runt efter julklappar (till mig själv som jag vill ha av andra, haha) men jag känner inte att det finns något speciellt. Det är några veckor kvar så något hittar jag säkert på :).

(Något smycke med hamsa skulle jag faktiskt vilja ha, det det första som skriv på min önskelista).
Sibell, nu har du ett julklappsförslag ;).






kyssjohanna.se


Höstklädd

Shit! Det är svinkallt här hemma, but I like it ;). Mysiga tröjor, snygga stövlar och kängor, söta mössor och handskar- helt underbaart.
Har börjat rota runt i garderoben efter mina höstplagg men insåg snabbt att dom lös med sin frånvaro. Men inte ska man sura för det, har ju en pojkvän med en hel del snygga tröjor. Bara att välja och vraka, eller hur?!






Tröja, Killens filippa K
Byxor, Levis (köpta under resan)
Skor, Monki


Shopping i Sverige!

Jag hann knappt mer än att komma hem innan jag fick sug efter nya kläder.
Mycket snyggt finns i butikerna och jag har nog missat en hel del. Tyvärr så klirrar det ju inte direkt i kassan efter att ha varit borta i en månad och det lär ju inte bli bättre nästa lön ;).

Men självklart kunde jag inte hålla mig borta helt så det blev lite shopping här hemma.












Skor, Din sko
Blus, Zara
Handskar, HM

Pretty things!


Kom ju hem nu i veckan från en underbar semester i Karibien. Shoppade inte så jättemkt, mer till killen än till mig faktiskt ;).

Men det blev ett par jeans, väska plånbok, vackra ringar, aloe vera hudvård i mängder, parfym f marc jacobs och sist men inte minst - en tatuering :D. Är väldigt nöjd med den men är inte säker på om den är helt klart, den kanske blir en aning mörkare.

Här är lite av min shopping :).













RSS 2.0