Solig morgon!


God morgon, eller god eftermiddag kanske det är nu haha. Blev glad över att se solen när jag vaknade och hoppas på att den får snön att smälta lite.

Denna lördag så händer det inte så mycket under dagen iaf. Ska börja med att gå upp till systembolaget för att köpa lite vin, eller nu ljög jag förresten. Det allra första är att få upp pojkvännen ur sängen :S, det är alltid ett projekt. Får se hur bra jag lyckas nu haha.


Acne


Acnes nya möbelkollektion består av fem soffor och fotöljer. Gillar dem faktiskt väldigt mycket. Tyvärr så kommer de nog vara på tok för dyra ;).


Källa, elle.se


Vouge Australia, April 2010


Gillar verkligen detta omslag. Färgen på nagellacket och läpparna ger mig riktiga sommarkänslor.


Longchamp Spring 2010


Är det bara jag som blir vettskrämd? Tycker verkligen att hon ser skitläskig ut och kommer nog att drömma mardrömmar inatt. Gillar inte detta!




Bilder från, fashiongonerouge.com


Here we go again!


Jahop, då var man heltidssjukskriven igen fr om idag och en månad framåt.
Detta blir säkert jättebra när det är "över".

Var egentligen bjuden till min syster som skulle ha tjejkväll med middag osv. Kände dock inte att orkan fanns så det blev middag hos mamma med pojkvännen. Nu sitter vi hemma och tar det lugnt vilket verkligen behövs.
I morgon däremot ska jag träffa två tjejkompisar, det ska bli kul att träffa lite folk och få prata av sig lite. Det blir en middag hos mig :).

Såg förresten ett gammalt program av Ellen Degeneres då Lady Gaga var där.. Gillar henne bara mer och mer. Hon e helt crazy och hennes outfits är helt sjuka men det är verkligen kul att se och hon är en riktigt duktig låtskrivare, mer sådant.

Confused

Så mycket att tänka på! Vad ska jag ta tag i först? Ingenting är någonsin enkelt..


Back in the game


Idag var jag ju tillbaka på jobbet och började 07.30, kändes riktigt mycket när klockan ringde 05.45 i morse. Mycket dåligt då alltså. Men det var faktiskt ganska kul att komma tillbaka. I tre veckor kommer jag att jobba halva den tiden jag brukar för att komma igång lite, men detta betyder typ 2-3 timmar per dag. Jag förstår varför men vafan, det känns lite skumt att komma in och jobba så kort tid och sedan åka hem igen. Allt för ett gott syfte såklart så jag får vänja mig vid det i tre veckor.

Det skulle komma en leverans med kläder när jag började i morse men det gjorde den såklart icke. Lastbilen hade krockat så det kunde inte frakta kläderna till oss. Leveransen kommer i morgon ist. 
Men inte var jag ledsen för det, fick koordinera och fixa en vägg idag vilket jag verkligen älskar. Tycker om att kombinera väskor med kläder och se vad som fungerar ihop och sedan hitta passande skor till. Love it.

Har alltid varit intresserad av dekoratörs yrket men känner inte att det finns någon bra utbildning i Stockholm, endast kortare kurser, det känner jag inte att jag vill betala flera tusen för. Får ha det som ett intresse och försöka få möjlighet till det så länge jag jobbar butik.

Agyness Deyn & Orlando Bloom


Kinesiska märket Me & City har gjort ännu ett sammarbete med Agyness Deyn och nu även Orlando Bloom. De ska agera ett lyckligt Hollywood par.. Vet ej vad jag tycker om resultatet, känner inte så mycket samspel mellan dem.

Här är några bilder iaf, (något jag e säker på är att jag INTE gillar hennes frisyr).







 

 


Jean Paul Gaultier

Paris Haute Couture, Jean Paul Gaultier Spring 2010
En väldigt exotisk visning. Gillar färgvalen och hur dom har skapat sina egna mönster med tyget.










Bilder från fashiongonerouge.com


The Beckhams


Det här är tidningen 10 senaste omslag och detta med Herr och Fru Beckham. Man har alltså den trevliga möjligheten att välja sin favorit av detta par. (Dom är också de första kändisarna att pryda omslaget). Kul att man får se en annan stil som är med "nedklädd" på Victoria. Vilken skulle du välja? För min del blir det nog lady Beckham!




Bilder från fashiongonerouge.com

So much to do..


Idag har jag verkligen hunnit med mycket.
Gick upp vid 07.30 för att vara hos den första läkaren 08.30, sedan åkte jag direkt till den andra läkaren för att ta blodprov. Efter det åkte jag till Högdalen för att fixa med en borttappad grej, varför har man kontoret där :S.

Klockan 11.00 var jag hemma igen och åt då någon slags frukost/lunch. Planen sen var att göra ingenting och bara döa i soffan för att sedan någon gång under eftermiddagen ta itu med städningen.
Men inte blev det som jag hade planerat.. Min syster ringer och frågar vad jag gör och vill komma förbi på en snabb fika, (SHIT). Det blev till att slänga fram dammsugaren och sedan städa toaletten.

Nu sitter jag hemma hos min mor och försöker få min andra syster (2,5 år) att äta, vilket är ett projekt för sig.

Det blev med andra ord en händelserik men tråkig onsd, iaf början av den. I morgon är det dags för arbete igen, kul.. Typ.

A real summer dream...


Denna klänning från chloé är en riktig dröm.
En sommarkväll med den och ett par fina sandaler, så fint.




"Fly by night"


Jag älskar när bilder ser ut som en blanding av ett fotografi och målning.
Detta är konst, riktigt vackert :).









W February 2010
by Craig McDean

sing for spring..


Jag drömmer mig fortfarande bort mot våren och vill ha på mig tunna plagg i vackra creme färger. Hittade massor med fint på topshop.com, detta är mina favoriter.







Håller tummarna..


Idag har det hänt grejjer.. Var på ett "möte" kl 10.00 som jag tror gick som jag hade hoppats på. Håller nu tummarna och får se vad som händer framöver. Det gäller att inte ha höga förväntningar och helst inte hoppas på något alls, man vill ju inte bli jättebesviken.

Nu är klockan tolv och jag kommer nog att spendera hela dagen hemma och bara ta det lugnt. Känner att jag behöver det nu innan jag börjar jobba igen.


I like me when im blaaack..


Kanske inte svart, men väldigt brun iaf.. Vill vara det året om. Aruba, I will be back, inte bara för solen saknar verkligen karibien.



Jag äälskar presenter ;)


Har ju fått massor med fina presenter nu när jag har fyllt år. Orkar dock inte lägga in bilder på allt men jag fick bl a morgonrock, två mascaror (kan väl aldrig ha för många), pengar, tandblekning, underkläder, kalender, hårvård, och mer underkläder.

Har bild på vad jag fick av syrran och hennes pojkvän (alltid något).





Detta var presenterna från syrran och hennes pojkvän (underkläderna var ej från hennes kille haha, endast lillasyster). Gillar verkligen kalendern som man kan skapa egna framsidor till. Passar mig perfekt som
gör det hela tiden ;), skissar och målar alltså.


Dagens shopping!


Idag var jag och Niklas i sickla och kollade runt lite på kläder. Jag skulle inte köpa något var tanken men när vi rullade in på Monki så hade dom ju 75% rea (vem kan motstå). Hittade en fin kjol som jag faktiskt har en klänning av i samma mönster. Linnet är dock New season men fortfarande billigt. Kommer nog ta en liten titt i morgon med ;). Niklas hittade också en riktigt snygg kofta från märket Suite, inne på The casbah (den kommer jag garanterat att låna).

Efter det tog vi en fika på Naked Juicebar, dom har så goda smoothies där. Avslutade sedan med att storhandla på Willys.


 
Kjol 45 kr och linne 150 kr, båda från Monki



Niklas grymt snygga kofta 400 kr (nedsatt pris), The casbah


Shut the hell up!


Vilken jäkla morgon då!
Ligger i sängen och gosar in mig bland alla kuddar efter att Niklas har åkt till jobbet, preciiis när jag håller på att somna så börjar dom borra någonstans i huset. Hysteriskt.
Det var verkligen jättehögt och det har fortsatt, så från ca kl 08.30 till nu 12.00. "Sova tills jag vaknar" gick ju inte idag med andra ord :S.

Har provat mitt nya schampo och balsam som jag bl a fick av Niklas igår, ska snart ha i silkesdropparna som jag har tänkt på att köpa såååå länge (fick även det av niklas). Säger alltid att jag ska köpa bättre hårvård men pengarna går alltid till annat, bra att man har en pojkvän som har lite koll ;).

I morgon blir det ju kalas med familjen och sedan utgång om jag orkar och har lust. Har knappt träffat folk sen jag blev sjukskriven, fika med två vänner är det jag har orkat. Känner att jag förtjänar lite kul när jag har fyllt år iaf.. Men då kommer ju nästa problem. Vad fan ska jag ha på mig?
Höga jeans shorts och ett linne som vanligt? Suck. Får se vad jag rotar fram ur the garderoooob.


Lovely..


Efter att ha fikat med Elin i flera timmar och lite strosande på stan så fick jag äntligen komma hem kl 19.30.
Hemma väntade massor med tända ljus och en underbar middag (tre rätter t om) och gott vin. Som om inte det vore nog så fick jag fina presenter också :).
Tack älskling.

I morgon får jag sova lite extra innan det är dags för läkaren igen kl 15.15, vad jag icke har lust.
Efter det blir det hem till mor min och förbereda mat och fika till mitt lilla "kalas" på lörd.

Nu är det dags för sängen och ett försök att varva ner och sova lite..


Just older.. Not wiser!!


Då var dagen här, dagen då jag blir ett år äldre.. 22 år, usch!

Den började dock riktigt bra med en present från Niklas på morgonen. Den fortsätter nu med en mysig fika på söder med min kära vän elin.


Dagen till ära ;) så har jag på mig detta..









Kofta, HM
Linne, Monki
Byxor, Cheap Monday
Skärp
, HM
Ringar, Köpta i Karibien




spring lovely spring


Har funnit lite söta plagg från Divideds kollektion.. Vill verkligen att våren ska komma NU.
Tror att "spetsjackan" med en ljus kjol och jeansvästen skulle bli jättesött till våren. Kanske kanske.




walk walk walk


Idag sov jag tills jag vaknade vilket var riktigt skönt och det behövdes verkligen.
Har sedan dess bara kollat på tv och tagit det lugnt, men snart är det dags att gå den dagliga promenaden som jag måste nu när jag e sjukskriven ( rekomenderat av läkarna alltså). Tänkte att jag skulle gå till skanstull där jag ska möta kära mormor och luncha. Mer än så har jag inte planerat för dagen, blir kanske en dejt med min Niklas och kolla lite kläder på weekday.

Åh just det, jag kom in på utbildningen som jag så gääärna ville gå nu till hösten, hihi!
Avgift på 2000 kr desvärre, så det blir ej så mycket shopping för min del nu (suck), haha.
Men jag e riktigt glad och förväntansfull!

Give me give me..






Underbar tröja, Acne.

3 days left!


Nu börjar det närma sig.. Min 22:a födelsedag. Vilken ångest!
Känner verkligen hur lite åldersnojja börjar komma och funderar på när man ska köpa "vuxencreme" till ansiktet, kanske är dags?

Idag då.. Idag händer inte mycket alls, ska till en "läkare" kl 14.00 och sen blir det ju hem till mamma igen.
Mer än så orkar jag nog inte.

Vad hände?!


Im back!
Nu ska jag skärpa till mig och bli flitigare här på bloggen. Blev sjukskriven i torsdags och två veckor framåt vilket verkligen behövdes just nu. Hälsan har ej vart på topp pg a många anledningar men nu hoppas jag på någon form av ändring på det.

Idag var min första dag "ute" bland folk (förutom vid förflyttning från mig hem till mamma). Det blev skridskoåkning med Niklas, mamma och mammas dude. Det var riktigt skönt och jag hade faktiskt väldigt kul.

Annars har helgen vart superlugn och har spenderat nästan all tid hos mor min. I morgon är det dags för två läkarbesök (igen) och efter det ska jag till mamma och äta hennes kroppkakor, muuums.

Dags för nytt!!


Ja då var det dags att röra om lite i bloggen. Jag är inte riktigt nöjd med färgerna osv så nu ska jag fixa lite och se vad jag fastnar för :).

Efterlyser rumpan?


Herregud, ja bokstavligt talat Herregud!! Vart tog ens tush vägen? Här har man kämpat och kämpat med vikten och resultatet på vågen är oh so great men jag har ju ingen tush kvar, suck. Hur får man fast men ändå rund rumpa? Kommer surfa nätterna långa nu för att hitta bra tips på rumpträning för att fixa till den igen. Det är många positiva saker som tillkommer med viktnedgång, men jag kan nog lova att det är nästan lika många negativa saker.

Give me my tush back!!

Den röda lappens förbannelse!!


Var inne på acnes sida och skulle kolla deras rea, meen som vanligt så fastnar jag ist för alla snygga nyheter :(. Har svårt för att fynda på rea, second hand- ja allt som faktiskt är ekonomiskt. Jag får ist svettningar, hjärtklappning och orkar liksom inte armbåga mig fram till ett berg med tröjor som folk köper pga den röda lappen. Har förstått det ännu mer nu efter att ha jobbat i butik ett tag, folk köper helt ärligt byxor med helt trasiga dragkedjor, trasiga sömmar el hål. Den röda lappens förbannelse.

Hittade iaf lite stuff från acne som jag gärna får i present ( pikpikpiik).



Pengapuuung ge mig denna söta pengapuuung (lala).


Söt kofta som denna skulle jag gärna ha i min garderob ;).

 


Nya bekymmer!


Nytt år, nya bekymmer. Har bestämt att det är dags att ta itu med träningen igen. Efter snart sex månader av vila av olika anledningar så är det nu dags :). MEN, vad ska jag göra? Ska jag köra stenhårt på gymet igen, eller ska jag börja simma, eller kanske gruppträning? Det lutar just nu åt att börja på eriksdalsbadet med simning kombinerat med typ spinning el liknande. Känner att jag måste ta det lite lugnt i början, tränade ganska hårt på slutet men har nog tappat allt det helt haha.

Är lite skraj för att börja träna, har vart ganska skönt att slippa det (samtidigt som det har kliat i benen). Men fr om februari så börjas det med regelbund motion på tre ggr i veckan- lovely.


American apparel!


American Apparel kommer snart med nagellack i 18 olika kulörer. Kanske blir det några favoriter till våren/sommaren?


The garden collection!


Den 25:e mars kommer HMs "garden collection" ut i butik och det ska bli så spännande. Enligt H&M är materialen antingen ekologisk bomull, ekologiskt linne, tencel som tillverkats med minimal miljöpåverkan eller polyester av återvunna petflaskor. Vackra är kläderna också och jag har sett ut en röd klänning som kanske kommer till användning då jag har en del fester och studentfiranden att gå på till våren.
(Dessutom har jag aldrig ägt ett rött plagg, har aldrig tyckt att jag passar i det.. En utmaning för mig med andra ord, haha).


sleepy!!


Ställde mobilen på 07.15 i morse för att jag skulle ringa till läkaren, men inte kom jag upp.. Var så sjukt trött och sov vidare till tio, ångrar detta nu då jag mår ännu mer illa :S. Gravid NEJ, sjuk NEJ, såå vad fasiken kan det vara? Ska röra mig mot gullmars nu och möta syster yster, hoppas att illamåendet försvinner när jag är sysselsatt med något :S.

voyage!!


Blir det franskt i vår älskling? Jag hoppas och vill!!

Nyårslöften?

Har folk det, nyårslöften?
Jag tänkte iaf försöka mig på det.. Kan inte säga vad det är, mycket svårare att hålla dom då, haha.
Men jag kan säga att inställningen till livet och mycket därtill har en del i det hela.

En sak kan jag iof tala om, jag ska tatuera mig. Det blir en mening på franska som ska påminna mig
om en viktig sak, en sak som jag tyvärr ofta glömmer. Jag känner dock ingen som pratar franska så först och främst blir det mitt första uppdrag ;).


Läkarbesök, igen!!


I morgon blir det upp till läkaren ännu en gång :S.
Var där senast nu i veckan och då sa dom att mitt illamående inte berodde på något spec och att det inte är mer än stress. Dom tog även blodprov men dom resultaten kommer nog inte förrän i slutet på den kommande veckan. Nej, denna gång ska jag gå till en annan läkare som ligger närmre där jag bor och som kanske har en annan teori. Illamående, allmänt risig och låg ständigt är ju inget man har lust med- så kul kommer min lediga morgondag att börja.. MEN den kommer fortsätta åt ett mycket positivt håll då jag ska träffa min kära syster och käka lunch med henne. Ska bli kul att äntligen få umgås lite bara vi två (våra pojkvänner är ofta med eller så blir det hemma hos morsan). Vi ska kanske till kulturhuset också och se om dom har några intressanta utställningar :).

Nu ska jag nog kolla till min pojkvän som inte mår så toppen han heller :(.


RSS 2.0