Snygga kläder- inte bra!


Nackdelen med att vara sjukskriven är ju att det finns såååå mycket tid till att surfa runt och kolla på sjukt snygga kläder. Snygga kläder är inte nackdelen, det är hur lite pengar jag kommer att ha p ga just sjukskrivning och sparande till Aruba.


Modekungen.se har iaf blivit en av mina favoritsidor. Sjukt snygga kläder :).






Smycka händerna!


Jag älskar verkligen ringar så därför njuter jag ännu mer nu av att det inte finns några gränser. Ta på dig hur många ringar du vill, ju större desto bättre- passar ju mig helt perfeekt, hihi.




Alla ringar från Sophie by Sophie.

Glittrigt!


Det är helt ok, ge mig alla tre så ska jag försöka hitta tid och tillfälle att ha dom på mig, (tråååånar).


Tre söta klänningar från HM, helt fantastiska.







30 days left!


Nu jäklar är det bara 30 dagar kvar tills jag och familjen åker till Aruba. Resan bokades redan i mars tror jag och väntan har vart olidlig, det kändes som att man aldrig skulle komma till "nu är det bara". Men nu är det ju bara veckor kvar och inte sex månader haha.
Den månaden jag kommer att vara borta blir ju bli ganska jobbig också med tanke på att jag åker utan N. Men jag ska försöka att njuta av varena minut där, behöver verkligen denna semester och karibien i en månad! Finns det något bättre ställe att vara på?


Solig promenad!


I morse började jag min dag med en timmer promenad här i Huddinge där N bor. Helt underbart var det, inte ett moln på himlen och det är riktigt fint här.
Känner att jag måste motionera lite nu när jag får efter operationen så att jag inte säckar ihop helt. Det har faktiskt vart riktigt svårt att inte ha haft möjlighet att gå till gymet som jag gjorde tre ggr i veckan förut.
Men om två månader, efter att jag kommer hem från Aruba ska jag börja simma och köra lite gruppträning för att komma igång.


Packat och klart!


Ikväll packade jag, N, mamma och hennes man ihop allt i min lilla lilla lägenhet, hihi.
Det tog inte mer än två timmar så i helgen är det bara att köra iväg alla kartonger till våran nya fina lya. Och så fiiiin den är, riktigt söt lägenhet som är nyrenoverad men har fortfarande 70-tals stilen kvar. Ne, detta blir skitbra tror jag och nu har jag något kul att ägna tankarna åt när jag e på mitt pissjobb.


Vintagemässan inställd?


VA? Vintagemässan blir inte av, och jag som sett fram emot detta så mycket och missade den i våras :(.
Tydligen +46/ODD hoppat av deras sammarbete och därför kan inte Vintagemässan hålla till där dom brukar vara. Fan vilken besvikelse, riktigt tråkigt faktiskt. Jag hoppas verkligen att det kommer en lösning väldigt snart med tanke på hur stort detta har blivit under kort tid. 

Håller tummarna riktigt hårt..
 


Vagabond does it Again and Again!


Jag kommer helt klart köpa minst två par av dessa skor. Min vår är säkrad!
Vagabond ss 2010 ( det lutar åt dom två paren fr höger, helt fantastiska).


Lindex har bra skit!



Fan, jag börjar att gilla Lindex- ganska mycket nu faktiskt.
Kollade lite på deras hemsida och fann några favoriter som jag tänkte prova nästa gång jag springer förbi. Dessutom har Emma Wiklund designat för kedjan och jag tror att den kollektionen finns i butikerna den 1 okt.






Äntligen


Idag fick jag The key till lägenheten, så nu e det bara för mig och N att flytta in (jippiiii).
Ska hem till lägenheten idag och börja packa ihop prylarna. Ska bli riktigt skönt att slippa min lilla
varma lägenhet som jag inte alls trivts i, har knappt bott där på två månader haha.

Något jag har svårt för är att lägenheten inte kommer att vara perfekt och den inredningen jag vill ha kommer att ta tid att få ihop. Nu början blir det ju lite blandat och man tar lite av det man har. Ska försöka spara ihop lite pengar och snåla med klädköpen och köpa lite snygga prylar till The lya ist.

Är sååå glad :)

Back to work...


Nu är det snart dags att börja jobba igen efter fem veckors sjukskrivning.
Känner lite ångest faktiskt eftersom jag inte vill komma tillbaka och tycker att min chef är fullständigt *****.
Har fått lite inside info och har b la fått veta att folk har blivit sjukskrivna p ga stress som jag också blev förut.
Förväntar mig alltså inget annat än den misären jag lämnade, joy.

Ska dit idag och kolla schema och lite annat. ska bli kul att träffa arbetskamraterna igen, but that´s it.


Söt klänning


Jag behöver verkligen en enkel svart klänning, men vill att den ska ha någon fin detalj som sticker ut lite från mängden. Denna klänning från Acne är helt underbar, så enkel men ändå så speciell.




Amanda is back :D



Ikväll ska jag äääntligen få träffa min kära vän Amanda. Sist var åtta månader sedan då jag var i Umeå och firade nyår med henne.
Men nu är hon hemma igen efter att ha studerat där i typ ett år, och det ska bli sjukt kul att kunna träffas lika ofta som förut igen.

Ska bli sjukt kul att gå ut med dig ikväll Néa <3


HM home


Letar lite fint till lägenheten och kom på att hm har ju börjat med heminredning.
Mycket fint hade dom och dessa är några av favoriterna.




Från vänster hörn: Kökshanduk, nalle, kudde, tvättpåse, kudde, bordstablett.

Second hand- omöjligt?



Våra stora svenska märken satsar på outlets och deras egen second hand. I dessa tider är detta en fantastiskt möjlighet för alla att kunna unna sig ett riktigt snyggt plagg som egentligen skulle kosta oss en tredjedel av lönen, om inte halva vissa gånger.

Jag försöker också att "fynda" i second hand butiker, men det verkar inte fungera för mig!! Jag blir grön av avund när mina vänner hittar söta klänningar på ebay eller rotat fram en grymt snygg väska för några slantar.
Varför har inte jag Det Där? Varför hittar jag aldrig något?

Det är alltid samma visa varje gång. Jag går in i någon av våra Second hand butiker på söder och tänker att häär ska fyndas. Men det slutar med att jag står där och tycker att allt ser tantigt ut, luktar illa och är för dyrt.
Kämpar jag inte tillräckligt hårt? Eller e jag för kräsen och känner att det e onödigt att köpa ett liiite för dyrt plagg som jag sedan ändå måste sy om?
Jag känner nog inte hela tjusningen med att göra om plaggen, vilket jag verkligen önskar att jag gjorde- det skulle ju bli så mycket mer personligt med sådana kläder.

Jag ska ge det en chans till och verkligen kämpa mig igenom illaluktande kläder och högar med väskor. Det blir att ta med Frida, en sann fyndare :D.


Vill ha!!







Tidig lunch



Nu är det snart dags för min dejt med söta Sara. Det blir nog en lunch någonstans på Götgatan.
Ska bli skönt att träffa en bra vän och snacka av sig lite, en massa skit och skvaller haha.

Senare på kvällen ska jag och N på middag hos hans föräldrar jag antagligen glo på fotboll.. Inte mitt val underhållning denna onsdag kväll men man ska ju vara delaktig i ens partners intressen ;). MEN det läskiga är när killar hela tiden ska skrika och ställa sig upp så fort det händer något. Jag blir helt ärligt lite rädd för min kille då haha.

Jag hoppas att det finns en skål med chips som jag kan bekanta mig med.



Streetsmart?

Hallå där, jag saknar streetsmart!!! Det bästa programmet någonsin på ztv.
Jag och min kille sitter och har ett lite marathon här och drar igenom alla program.
Så sjukt bra ju och Tony Cederteg (som är min killes stooora idol) e ju klockren och vi vill ha tillbaka honom i rutan.

COME BACK TONY..


RSS 2.0