Tack therese!!!



Jag ska alltid be Therese att fixa mitt hår innan en utgång, jag blev så sjuuuukt snygg :D (i håret då alltså).

TACK babe



Trött på jobbet..



Jag börjar verkligen att tappa tålamodet, på RIKTIGT.
Det ska alltid vara något på det där jäkla arbetet. Är det inte strul med ens raster och arbetstimmar så är det att man blir behandlad som en riktig råtta.

Har nu stått ut där i snart 6 månader men det kokar snart över. Vet knappt vart jag ska börja, men att jag fortfarande inte har fått någon kopia på mitt kontrakt trotts att jag har tjatat och tjatat "oj det har jag glömt, ska fixa det".
Sen sade mig ragata till chef upp sig, hon som beviljade min semester i oktober, ska åka till karibien i en månad.
Frågade idag den biträdande chefen ang den semestern, men det hade hon ingen aaaaning om, och det lät ju konstigt att jag fick det beviljat det är ju en hel månad. Min chef som då har slutat bor i Norge och jag hoppas för hennes egen skull att hon minns det hon sa ja till.. Jag får krupp.

Jag börjar tröttna på allt, det är hela tiden en massa småsaker, alltid något som ska gå snett.

Vore det inte för att jag och N kollar på lägenhet tillsammans så hade jag dragit på en gång..

Det var på tiden...


Ikväll har jag tagit det riktigt piano. En kompis till mamma var här plus två av hennes tre döttrar, varav en är jämngammal med mig och vi har känt varandra sen blöjan.

Vi umgicks intensivt ett bra tag när jag bodde i Tyresö men sen dog den helt ett tag efter att jag flyttade.
Det var kul att äntligen träffa henne igen ( sist var typ 3 år sen). Vi snackade på som fan och det verkade som att tiden hade stått stilla.
Det är alltid lika trevligt att ha någon som e lika knäpp som en själv. Vi satt och skrek och skrattade på morsans balkong, bl a om analblekning, IBS, dunderdildos och annat smått och gott.

Får hoppas att det inte dröjer 3 år till innan vi ses igen :)

Lost inne på spyan!


Jag och tjej på jobbet planerade en utgång igår kväll, och jag var riktigt taggad tills dagen innan då jag insåg att jag jobbar 09.45-19.30 samma dag som utgången, kul..
Jag skulle alltså inte hinna hem efter jobbet, planerna var att jag skulle åka hem till henne och föra och så. Det slutar med att jag gör i ordning mig och drar till jobbet i partyplaggen liksom. Folk på tunnelbanan stirrade lite konstigt på mig där jag satt med en kavaj helt i paljetter kl 09.00 på morgonen, haha.

Dagen gick riktigt jäkla trögt men till slut var den över. När vi ska ner och byta om har vi alltid en viss tid på oss innan dom öppnar dörrarna och alla vill ju hem. Så jag står där stressad och svettig och får knappt på mig mina strympbyxor medans resten av tjejerna stirrar lite smått irriterade på mig.
Kommer till sluuut till tåget som självklart stängs dörrarna mitt i ansiktet på mig- GAH. Så där står jag röd som en tomat i ansiktet helt i onödan och inser ( till min stora sorg) att jag måste vänta i 30 MINUTER innan nästa tågjävel går, bra skit dom där tågen.. Varför måste hon bo i sollentuna, Suck!

Slutade ju 19.30 men anländer hemma hos henne vid 20.45. Började dricka ganska snabbt utan att ha ätit på måånga timmar, vilket resulterade i en dunderfylla.
Jag hade köpt 1 l vin och 4 cider, det försvann (snabbt). Sen drog vi till något ställe där jag drack ett glas vin och sedan till East där jag och T delade på ett till glas vin. Efter det minns jag knappt hur jag kom in på Spyan.
Jag minns att jag dansade loss och sen skulle ringa ett samtal men tappade bort mig, och sedan mina vänner.
Till slut gav jag upp sökandet och tänkte att det nog var bäst att dra hem- men jag hittade ju inte ut :S.

Jag irrar runt som en galning men hamnar bara i helt andra rum (trodde jag). Så efter många rundor fram och tillbaka frågar jag någon snubbe om vägen UT. Han kollar på mig som om jag vore helt dum i huvudet och gick på något och pekade sedan på en trappa, som var precis bakom mig. Hade sprungit förbi den ett ANTAL ggr kan jag garantera.

Jag betalade alltså 160 kr + garderon 20 kr för att irra runt som en galen jäkla höna i typ en timme och sen dra hem.. Bra jobbat.


Måsjävlar!


Jag mötte min kille vid fem, ca en timme innan visningen i Liljeholmen. Vi bestämde oss för att köpa kaffe och sätta oss vid vattnet för att fördriva lite tid.
Min mobil ringer och det är min kära vän Emelie. Vi försökte prata men det var ju helt omöjligt, två jävla fiskmåsar bestämde sig för att sätta sig preciiis där vi var och skrika för glatta livet.
Jag ropar och upprepar allt jag säger för att Emelie ska höra och sjäklart tyckte N att detta var jääättekul, så han börjar skaka på en burk med tuggummin. Helsike vad fåglarna började låta- så där sitter jag och Emelie och skriker oss hesa medan min kille asgarvar och måsarna skriker ännu högre.

Du vet precis hur du driver mig till vansinne ;)


Liljeholmen= Nje!


Idag var jag och N och kollade på en lägenhet i Liljeholmen. Jag hade höga förväntningar och kände att den här kan nog vara en riktig fullträff, men HAHA vad jag hade fel.
Gården var helt underbar och området är såååå fint, nära vatten och ett stenkast till tvärbanan, men lägenheten, HERREGUD. Man kommer in i en ganska mörk lägenhet på bottenplan, och jag blev helt ställd över hur den var planerad- ett stort kök och sen ett pyyyttelitet vardagsrum och ett ännu mindre sovrum, N och jag skulle få dela på en 90cm säng liksom.
Ne jag kände avsmak på en gång, men inte N då, han tyckte den var så mysig. Där märker jag på vilket sätt vi e olika, men jag skulle nästan kunna ta den just för att jag sååå gärna vill bo med honom, hihi.

Jag håller tummarna för två i Hammarby sjöstad som jag trooor att vi har chans till visning.



Sommar sommar!

Kollade lite bilder från förra helgen som jag spenderade med min kära N, det var sol och sjukt varmt, känns så långt borta just nu...


                  


Jag är aktiv, jag är nyttig, jag är aktiv, jag är nyttig....


Försöker iaf intala mig själv att så är fallet.. Vet inte riktigt om jag lyckas med mina mål som jag sätter upp..
Att inte äta några kolhydrater alls och försöka köra styrketräning minst tre ggr i veckan, kändes ganska rimligt tills jag satte igång med det. Jag är en lagom människa, en "medelmänniska" helt enkelt, att träna sisådär två ggr i veckan och äta "lite nyttigt" är min grej.
Men resultatet jag vill ha fungerar inte med den livsstilen, nehej då. Här är det "deffa" som gäller och skippa kolhydraterna, jättekul verkligen när ens kille kan äta vad som helst och gör det också- dagligen....

Det har nog gått ganska bra men inte tillräckligt. Har liksom tillåtit mig lite mer än vad jag borde så det ska det blir ändring på.  År 2010 är mitt år så inte ligga på latsidan här inte. Då ska jag kunna gå i shorts och linne utan att skämmas och framför allt bada, har badat 1 gång i sverige på över fem år.
Min killes kompis fick nyligen jobb på SATS som personlig tränare, och nu i början behöver han blir sedd lite på gymet för att folk som tränar där ska se honom, så då får han ta dit kompisar som han ska "träna". ASNICE ju, då kan han visa mig hur man får bort dom där kilona på insidan av låren osv osv osv..

Stackars Remi, att vara PT till mig kommer icke vara lätt ;).

Förkyld!

Kollar på väderprognosen på kanal 4, WOW vilken depression man fick nu då!!!
Ständigt regn och ca 15 grader, kul att man köpte nya sommarskor i stora mängder och arbetat på sommarbrännan tillräckligt för att våga visa benen- jag är inte bitter.

Och som att man inte var nog olycklig över att det är skitväder så har jag nu blivit förkyld, sitter hemma med halsont och snorig näsa, och icke att glömma den tunga huvudvärken som tillkommer när det är grått och trist ute.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0